Home Fun Deze nieuwe serie is volgens Netflix een combinatie van ‘Riverdale’, ‘The 100′...

Deze nieuwe serie is volgens Netflix een combinatie van ‘Riverdale’, ‘The 100′ en ’13 Reasons Why’

De trailer is alvast héél mysterieus...

Netflix
Foto: Netflix

Goed nieuws voor de fans van tienerdrama in combinatie met het bovennatuurlijke. Netflix komt namelijk met de gloednieuwe Britse serie ‘The Innocents‘. En die is volgens hen een combinatie van ‘Twilight‘, ‘Riverdale‘, ‘13 Reasons Why‘, ‘The OA‘ én ‘The 100‘. In de teaservideo krijgen we al een sneak peek te zien van het mysterieuze verhaal.

Terwijl wij geduldig wachten op afleveringen van ‘Riverdale‘, ‘13 Reasons Why‘ en ‘The 100‘, is Netflix ondertussen gefocust op een andere serie. En die kan weleens jouw nieuwe verslaving worden. Volgens de populaire streamingsite is ‘The Innocents‘ namelijk een combinatie van deze drie voorgaande titels, maar ook van ‘The OA‘ en de film ‘Twilight‘.

Bovennatuurlijk tienerdrama 

Liefde, tienerdrama, het bovennatuurlijke en mysterie zijn de thema’s die in de Britse Netflixshow primair zijn. De hoofdrollen worden vertolkt door ‘Wizards vs Aliens‘-acteur Percelle Ascott (Harry) en ‘Clique‘-actrice Sorcha Groundsell (June).

June en Harry

June en Harry lopen weg van huis én daarmee ook van hun onderdrukkende familie om samen te kunnen zijn. Daarmee beginnen ze aan een reis die geen van beiden ooit had verwacht. Geheimen van hun ouders komen boven water en niets is nog wat het lijkt. Hun liefde en onschuld worden dan ook op de proef gesteld. De enige manier om nog te overleven in deze wereld is door te veranderen. Ze bezitten namelijk een uitzonderlijke gave die sterke krachten loslaat en erop uit is om hen voorgoed van elkaar te scheiden.

Teaser

Een echt ‘Romeo en Julia‘-verhaal dus! Het is nog niet duidelijk wanneer de acht afleveringen op Netflix te zien zullen zijn. Even geduldig afwachten, dus! Een teaser is er wel al:

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.