Home Fun Deze romantische fantasyfilm staat op ons kijklijstje voor 2018

Deze romantische fantasyfilm staat op ons kijklijstje voor 2018

Liefde en zielen zijn de primaire thema's.

fantasyfilm
Foto: IMDb

Er staan ons heel wat leuke films met onze favoriete acteurs en actrices te wachten in 2018. Dat kijklijstje wordt nog eens aangevuld met de romantische topper ‘Every Day‘. Het romantische verhaal is eens iets helemaal anders, maar je zal het sowieso fantastisch vinden.

Voor de nieuwe filmreleases alleen al tellen we ongeduldig af naar het einde van 2017. In het nieuwe jaar komen namelijk heel wat leuke prenten naar ons scherm en wij kunnen niet wachten. Na Midnight Sun‘ met Bella Thorne, Love, Simon‘ met Katherine Langford en F The Prom‘ met Madelaine Petsch is er nu een vierde film die op ons kijklijstje staat.

Liefde en geesten

Every Day‘ heeft niet meteen bekende acteurs en actrices in de hoofdrol, maar wel heel wat opkomend jong talent. Vooral de trailer belooft veel goeds. In de romantische fantasiefilm speelt Angourie Rice de rol van Rhiannon, een verlegen tiener die op een dag verliefd wordt op een rondreizende ziel genaamd A. A neemt elke dag het lichaam van een andere leeftijdsgenoot in, zowel jongens als meisjes, en leeft zo elke dag het leven van een ander. Alles verandert de dag dat hij/zij Rhiannon ontmoet, want de liefde is wederzijds.

Het verhaal doet ons een beetje denken aan ‘The Host’ (met liefde en geesten), maar als je de trailer bekijkt, zal je zien dat het iets helemaal anders is.

Gelijknamig boek

‘Every Day’ is gebaseerd op het gelijknamige boek, geschreven door Jesse Andrews. De film komt uit op 23 februari 2018 in de Verenigde Staten en zal dus niet lang daarna bij ons te zien zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.