Home Fun HALLELUJA: streamingdienst Disney+ komt in de zomer naar België

HALLELUJA: streamingdienst Disney+ komt in de zomer naar België

Zou jij je Netflixabonnement inruilen voor eentje op Disney+?

Disney+
© Disney+

Disney kondigde aan dat zijn streamingdienst Disney+ in de zomer eindelijk uitgerold wordt in ons land. Een abonnement zal € 6,99 per maand kosten, wat lager is dan de prijs van een standaard Netflixabonnement.

Onze noorderburen genieten al sinds november als eerste Europeanen van het uitgebreide aanbod films en series op Disney+, maar wij moeten nog even wachten. In maart krijgen het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Oostenrijk en Zwitserland toegang tot de dienst, in de zomer volgt de rest van West-Europa. Dat laat Disney weten in een persbericht.

Oude en nieuwe content

Laat je niet misleiden: op Disney+ vind je echt niet alleen oude Disneyklassiekers terug. Er verschijnt veel exclusieve content op de streamingdienst, waaronder de live-actionremake van ‘Lady en de Vagebond’ en de gloednieuwe series rond ‘High School Musical’ en ‘Lizzie McGuire’. Op die laatste zullen we helaas wel nog even moeten wachten. De reboot werd uitgesteld nadat de regisseur opstapte na amper twee afleveringen.

Ook ‘The Mandalorian’, een serie in het Star Wars-universum, vind je terug op Disney+. Baby Yoda, een van de personages in de serie, verovert nu al enkele maanden het internet. Naast de volledige Star Wars-saga zijn ook verschillende Marvel– en Pixar-films beschikbaar en kan je heel wat National Geographic-docu’s bingen.

Disney+ doet het goed. Bij de lancering in Amerika, Nederland en Canada waren er na 24 uur al meer dan 10 miljoen abonnees. Ondertussen is de streamingdienst ook al beschikbaar gemaakt in Australië en Nieuw-Zeeland.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.