Home Fun Dit waren de meest gestreamde artiesten dit jaar op Spotify

Dit waren de meest gestreamde artiesten dit jaar op Spotify

Zit jouw favoriet erbij?

Spotify
Foto: We Heart It

Elk jaar worden tal van lijstjes gepubliceerd met een overzicht van het voorbije jaar. En daar horen natuurlijk ook de meest gestreamde artiesten, liedjes en groepen van Spotify bij! Benieuwd of jouw favoriet erbij zit?

Het einde van 2017 is in zicht en daar horen natuurlijk ook de best of-lijstjes bij. Spotify maakte ondertussen zijn resultaten al bekend en die zijn niet zo verrassend. Zelfs onze favorieten zitten erbij!

Meest gestreamde artiesten

De top vijf van meest gestreamde artiesten zijn: Ed Sheeran, Drake, The Weeknd, Kendrick Lamar én The Chainsmokers. Die van meest gestreamde mannelijke artiesten is bijna hetzelfde als het algemeen resultaat, met uitzondering van de vijfde plaats die in die lijst aan Daddy Yankee toebehoort. De lijst van de meest gestreamde vrouwelijke artiesten is ook superlogisch: Rihanna, Taylor Swift, Selena Gomez, Ariana Grande en Sia.

Coldplay, Imagine Dragons, Maroon 5, Linkin Park en Migos veroverden hun plaats van meest gestreamde groepen. De vijf grootste nieuwkomers zijn Camila Cabello, Harry Styles, Liam Payne, Lil Pump en Trippie Redd.

Liedjes on repeat

De liedjes die in 2017 on repeat stonden waren natuurlijk ‘Shape of You’ van Ed Sheeran, ‘Despacito – Remix’ van Luis Fonsi, Daddy Yankee feat. Justin Bieber, ‘Despacito’ van Luis Fonsi feat. Daddy Yankee, ‘Something Just Like This’ van The Chainsmokers & Coldplay en ‘I’m the One’ van DJ Khaled feat. Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper, Lil Wayne.

Zit jouw favoriete artiest, groep of liedje erbij?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.