Home Fun DIY DIY: deze romantische valentijnscadeautjes kan je last minute zelf maken

DIY: deze romantische valentijnscadeautjes kan je last minute zelf maken

You're welcome! ;-)

valentijnscadeautjes
YouTube Judy C.

Heb je geen idee wat je moet kopen voor je vriend(innet)je? Of heb je gewoon niet genoeg budget? Dan is een DIY-projectje dé oplossing! Het is niet alleen goedkoop, maar ook erg origineel én lief. Weet je niet goed hoe je eraan begint? Geen zorgen, wij kozen 8 romantische ideetjes voor je uit die je gemakkelijk zelf kan maken. Het ene vergt wat meer tijd en werk dan het andere, dus kies verstandig!

1 / 8
Jar of love
Bonnenboekje
Album
Favoriete snacks
Explosiedoos
52 redenen
Gepersonaliseerde mok
Taart/cake
Jar of love
Jar of love

WAT HEB JE NODIG?

Een grote bokaal met deksel 365 papiertjes Een geprint blad met een tekst, zoals hieronder Inspiratie

HOE WERKT HET?

Het enige wat hierbij telt, is dat je origineel bent en vanuit je hart schrijft. In dit voorbeeld zijn de categorieën onderverdeeld in: ‘Redenen waarom ik van je hou’, ‘Quotes over liefde’, ‘Herinneringen en speciale momenten’, ‘Songteksten die me doen denken aan jou’ en ‘Aanmoedigende woorden’. Wat je dus op die papiertjes schrijft, kies je volledig zelf!

Bonnenboekje
Bonnenboekje

Je hebt als kind misschien ooit een bonnenboekje gemaakt voor je mama, waarin stond dat ze een zoen kreeg of jij de afwas zou doen. Eigenlijk werkt zo’n boekje voor je liefje op dezelfde manier, alleen is de inhoud wat anders. Je kiest daarbij weer volledig zelf wat je erin zet. Heb je inspiratie nodig? Op YouTube en Pinterest vind je heel wat ideetjes.

Tutorial

Album
Album

Zijn jullie al een hele tijd samen? Dan heb je vast en zeker genoeg herinneringen om in een album te gieten. Koop een notitieboek of wat vellen kartonpapier en maak je eigen fotoalbum. Je kan er bijvoorbeeld ook bioscooptickets, tekstjes of andere items in verwerken. Online vind je heel wat voorbeelden, maar het is de bedoeling dat het een persoonlijk cadeau blijft.

Favoriete snacks
Favoriete snacks

Is jouw vriend(in) een echte snoeper? Stel dan een pakketje samen met zijn/haar favoriete lekkernijen en steek er briefjes bij met daarop lieve berichtjes.

Explosiedoos
Explosiedoos

Tutorial

52 redenen
52 redenen

Tutorial

Gepersonaliseerde mok
Gepersonaliseerde mok

Ben je echt geen creatieveling? Dan kan je ook gewoon een neutrale mok personaliseren met tekst! Met Sharpie-pennen kan je makkelijk op zo’n glad oppervlak schrijven. In deze tutorial wordt uitgelegd hoe je de inkt permanent maakt.

Taart/cake
Taart/cake

Is een mok zelfs te moeilijk voor jou? Bak/koop dan een cake en schrijf er een lieve tekst op met glazuur.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.