Home Fun Food MMM: Donuttello opent heel binnenkort pop-up in Leuven

MMM: Donuttello opent heel binnenkort pop-up in Leuven

Kamal Kharmach gaat op tour met zijn heerlijke cirkeltjes van plezier.

donutello

De heerlijke donutzaak Donuttello gaat binnenkort op tour, en hun eerste stop is studentenstad Leuven. Vanaf 9 maart kan je daar de heerlijke dessertjes proeven.

De donutzaak Donuttello heeft al verschillende vestigingen. Zo kan je de heerlijke creaties met onder andere rijstpap, Snickers of pistache al proeven in Gent, Antwerpen en Mechelen. Heel binnenkort komt daar een gloednieuwe vestiging bij in Leuven.

Tot 15 mei

De winkel opent op 9 maart en zal op de Diestsestraat 9-11 komen in het hartje van de studentenstad. Het gaat wel om een pop-up, dus stel je bezoekje zeker en vast niet te lang uit. Op 15 mei gaan de deuren van het donutparadijs helaas weer dicht. Als het een succes is – waar niemand aan twijfelt – dan kan je de gefrituurde gebakjes nog proeven tot 30 juni.

Donuttello On Tour

De pop-up is onderdeel van Donuttello On Tour, waarbij men dus rondtrekt met guilty pleasures. Tijdens de zomermaanden verhuist de pop-up naar een volgende locatie. Welke dat zal zijn, is nog niet geweten omdat de eigenaar nog aan het onderhandelen is met twee steden. Spannend! In september reist hij dan opnieuw naar een volgende stad. Mooie en vooral heerlijke vooruitzichten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.