Home Fun ‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien speelt hoofdrol in nieuwe monsterfilm

‘The Maze Runner’-acteur Dylan O’Brien speelt hoofdrol in nieuwe monsterfilm

Actie, liefde en monsters!

love and monsters
© Paramount

Na hem jarenlang aan het werk te zien in de serie ‘Teen Wolf’ en de filmreeks ‘The Maze Runner’ hebben we Dylan O’Brien een tijdje op ons scherm moeten missen. Maar binnenkort kunnen we hem weer in een nieuwe titel zien. De acteur speelt de hoofdrol in de monsterfilm ‘Love and Monsters’.

In ‘Love and Monsters‘ geraakt Joel op de dag van de monsterapocalyps alles kwijt, waaronder ook zijn ouders. Samen met een handvol anderen overleeft hij het en trekt hij ondergronds. De enige hoop die hij nog heeft is het vinden van zijn vriendin Aimee. Wanneer hij erin slaagt radiocontact met haar te maken, besluit hij de nieuwe gevaarlijke wereld vol monsters in te trekken en haar kolonie te gaan zoeken.

Dylan O’Brien speelt de hoofdrol van Joel en ‘Game of Thrones’-actrice Jessica Henwick speelt Aimee. Actie, liefde en monsters: het komt allemaal aan bod in de film. Met de spannende trailer krijgen we al een idee van wat we kunnen verwachten. Sta jij ook al te popelen om Dylan weer aan het werk te zien? ‘Love and Monsters’ wordt op 16 oktober gelanceerd op Apple Tv, Prime Video en Google Play, verschillende platformen die ook in ons land beschikbaar zijn. Fingers crossed dat de titel dan voor Belgische gebruikers te bekijken zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.