Home Fun ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de live-actionversie van ‘Aladdin’

ZIEN: dit zijn de eerste beelden van de live-actionversie van ‘Aladdin’

Dat noemen wij pas een teaser!

Aladdin
YouTube

Het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat Disney de cast voor ‘Aladdin‘ aankondigde. Na lang wachten is er nu eindelijk een allereerste teaser én weten we ook meteen wanneer de live-actionversie in de bioscoopzalen te zien zal zijn. Yasss!

De allereerste beelden voor de live-actionversie van ‘Aladdin‘ zijn er ein-de-lijk, en de teaser is pure magie. Heel veel krijgen we nog niet te zien, maar de video zorgt er wel voor dat we verlangen naar meer. In de trailer krijgen we Jafars papegaai Iago en de woestijn en zijn bekende ‘The Cave of Wonders‘ in de vorm van een tijgerkop te zien. Daarnaast wordt ons ook een eerste glimp van Aladdin (Mena Massoud) gegund, die de betoverde lamp vindt. Gedurende de video speelt natuurlijk het oh zo bekende deuntje van ‘Arabian Nights‘.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Releasedatum

Na alle commotie rond de geselecteerde cast van ‘Aladdin’ lijkt het erop dat de makers van de live-actionversie toch bij hun beslissing blijven. Volgens IMDB wordt Jasmine namelijk nog steeds vertolkt door Naomi Scott. We weten ondertussen ook wanneer de Disneyfilm gelanceerd wordt. De officiële releasedatum is 24 mei 2019. Dat is niet zo héél lang meer wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.