Home Fun OMG: de eerste trailer voor het derde ‘Riverdale’-seizoen is er

OMG: de eerste trailer voor het derde ‘Riverdale’-seizoen is er

Zijn dat Alice en FP Jones die samen in bed liggen?!

Riverdale
YouTube

In een zestal weken gaat het derde ‘Riverdale‘-seizoen van start op Netflix en wij tellen al ongeduldig af! We kregen eerder al een ieniemienie teaser te zien, maar nu is er eindelijk een full trailer gelanceerd. En die verklapt héél veel over het nieuwe seizoen. Spannend!

Het tweede seizoen werd afgesloten met de gigantische cliffhanger waarbij Archie Andrews erin geluisd werd door Hiram Lodge. Hij werd namelijk gearresteerd voor de moord op Cassidy Bullock. Voor wie het zich niet meer herinnert: dat was de man die Archie, Veronica, Betty en Jughead beroofde in Shadow Lake. Voor zover we weten werd Cassidy toen vermoord door Hirams handlanger Andre en niet door Archie. En met die scène eindigden ze het tweede seizoen van ‘Riverdale’ meteen.

Full trailer

Nu hebben we toch een zestal maanden moeten wachten op het derde seizoen, maar the wait is almost over! Op 10 oktober keert ‘Riverdale’ terug naar ons scherm. Nu is er een full trailer gelanceerd en die belooft weer heel wat liefdesaffaires, drama, spanning en crazy momenten! Zo heeft Archie bijvoorbeeld een Serpent-tattoo, komt Veronica Lodge op tegen haar vader, Alice Cooper en FP Jones liggen samen naakt in bed, Betty Cooper is precies bezeten en nog heel wat andere shocking dingen. Bekijk de video zelf hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.