Home Fun ZIEN: dit is de eerste trailer van ‘The Sun is Also a...

ZIEN: dit is de eerste trailer van ‘The Sun is Also a Star’

'Wat zou jij doen als één moment je leven kon veranderen?'

The Sun is Also a Star
© IMDB

Het populaire youngadultverhaal ‘The Sun Is Also a Star’ uit 2016 is verfilmd en zal vanaf 17 mei 2019 te zien zijn in de bioscoop. Met ‘Grown-ish’-actrice Yara Shahidi en ‘Riverdale’-acteur Charles Melton in de hoofdrollen belooft het een groot succes te worden.

The Sun is Also a Star

Het verhaal speelt zich af in New York, waar de paden van Natasha (Yara Shahidi) en Daniël (Charles Melton) elkaar kruisen. Het toeval wil dat dit net gebeurt op de dag dat Natasha het land zal uitgezet worden en moet terugkeren naar Jamaica. Ondanks dat Natasha geen kans op een toekomst samen met Daniël ziet, probeert hij haar van het tegendeel te overtuigen.

Teaser op Instagram

Gisterenavond losten de makers al een korte teaser op Instagram. Hierin zien we al enkele belangrijke beelden uit de film. We zien bijvoorbeeld hoe Natasha en Daniël elkaar ontmoeten. Daarna zien we nog kleine snippets van de ene dag die ze samen konden doorbrengen.

Officiële trailer

Maar nu werd dus ook de eerste officiële trailer gereleased, waarin we nog meer inkijk krijgen in het liefdesverhaal van de twee personages. Ze hebben maar een dag samen, één dag om verliefd te worden… Maar hoe zal het aflopen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.