Home Fun EIN-DE-LIJK: de teaser voor het vijfde seizoen van ‘The Originals’ is er

EIN-DE-LIJK: de teaser voor het vijfde seizoen van ‘The Originals’ is er

De Mikaelsons zijn al herenigd?!

the originals
Foto: YouTube

Op vrijdag 20 april is het vijfde en laatste seizoen van ‘The Originals‘ eindelijk te zien in de Verenigde Staten. Tot nu toe hadden we daarvan nog geen beelden gekregen, maar dankzij deze verse teaser weten we nu dat de Mikaelsons opnieuw samenkomen en dat Hope over extreme krachten beschikt.

Teaser

We wachten al maanden op een echte trailer van het vijfde ‘The Originals‘-seizoen. Uit de teaser die getoond werd op Comic-Con, konden we alleen afleiden dat Hope plots een tiener is en dat de serie dus een tijdsprong zou maken. Nu, drie weken voor de releasedatum van het laatste seizoen, is de tijd voor nieuwe beelden eindelijk aangebroken.

Mikaelsons herenigd

En daaruit konden we enkele dingen afleiden. De Mikaelsons zijn namelijk herenigd (wil dit zeggen dat de Hollow verslagen is?), Hope heeft explosieve krachten, Hayley krijgt een nieuwe love interest, en Freya en Keelin zijn nog steeds samen. Yes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Iemand die ontbrak in de trailer? Caroline Forbes! Boeeee…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.