Home Fun ‘The Politician’, ‘Élite’ en 3 andere series die in september van start...

‘The Politician’, ‘Élite’ en 3 andere series die in september van start gaan op Netflix

'13 Reasons Why' in één ruk uitgekeken? Dan komen deze series van pas.

Netflix
© Netflix

Als je net als ons ’13 Reasons Why’ het afgelopen weekend in één ruk hebt uitgekeken, zal je blij zijn om te horen dat er ook in september een heleboel nieuwe afleveringen van andere series onze kant opkomen. Deze 5 must sees moeten de komende maand op je lijstje staan.

Opgelet, spoiler alert!

1 / 5
The Politician (seizoen 1)
Élite (seizoen 2)
Disenchantment (deel 2)
RuPaul’s Drag Race (seizoen 11)
The Good Place (seizoen 4)
The Politician (seizoen 1)
The Politician (seizoen 1)

Payton Hobart (Ben Platt) weet al van kleins af aan dat hij president van de Verenigde Staten wil worden. Maar op die weg naar het politieke succes botst hij op enkele obstakels die hij moet overwinnen. Zo moet hij zijn aartsvijand Astrid verslaan, studentenvoorzitter worden en zijn plek op Harvard bemachtigen.

Vanaf 27 september op Netflix.

Trailer

Élite (seizoen 2)
Élite (seizoen 2)

Drie maanden na de start van het schooljaar raakt een van de studenten van Las Encinas vermist. Opnieuw moet de politie de jongens en meisjes ondervragen om de persoon in kwestie terug te vinden. Het tweede seizoen van ‘Élite‘ gaat meteen van start met de zoektocht naar de vermiste student. De serie maakt sprongen terug in de tijd terwijl de waarheid ontrafeld wordt.

Vanaf 6 september op Netflix.

Trailer

Disenchantment (deel 2)
Disenchantment (deel 2)

De jonge prinses Bean en demon Luci zijn terug. Op het einde van het eerste seizoen zagen we hoe Beans moeder iedereen in Dreamland versteende en haar dochter meenam op een boot vol vreemde wezens. Zal Bean terugkeren naar Dreamland?

Vanaf 20 september op Netflix.

RuPaul’s Drag Race (seizoen 11)
RuPaul’s Drag Race (seizoen 11)

In het elfde seizoen van RuPaul’s Drag Race strijden de queens opnieuw voor de titel van ‘America’s Next Drag Superstar’ en voor de geldprijs van 100.000 dollar. De serie stelt 14 nieuwe queens voor en Vanessa ‘Vanjie’ Mateo maakt een comeback. Dit seizoen zetelen onder andere Miley Cyrus, Troye Sivan, Cara Delevingne en heel wat andere celebs in de gastjury.

Vanaf september op Netflix.

Trailer

The Good Place (seizoen 4)
The Good Place (seizoen 4)

Op het einde van het derde seizoen van ‘The Good Place’ zagen we hoe de rechter erachter kwam dat het soms moeilijk is om goed te zijn op aarde. Daarom besluit ze om Eleonor, Chidi, Tahani en Jason nog een kans te geven. Samen met Michael en Janet creëren ze een nieuwe Good Place. Lukt het hen om te bewijzen dat mensen goed kunnen worden onder de juiste omstandigheden?

Vanaf 27 september wekelijks een aflevering op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.