Home Fun Een hart in vuur en vlam en 6 andere emoji’s die in...

Een hart in vuur en vlam en 6 andere emoji’s die in 2021 gelanceerd worden

Daarnaast krijgen de koppelemoji's extra huidskleuren, dus komen er in totaal 217 nieuwe emoji's onze kant op.

emoji's 2021
© Jhosua Rodríguez via Pexels/Unicode

Is Emoji jouw tweede taal? En word jij telkens superenthousiast wanneer je een nieuwe set ziet verschijnen? Wel goed nieuws, want er komen er nog meer onze kant op! Dat heeft Unicode aangekondigd.

Volgens Emojipedia zou Emoji 13 al beschikbaar zijn voor Android 11-gebruikers, en wachten iOS-gebruikers nog steeds op de update. Die zou in oktober of november 2020 uitgezet worden. Ondertussen heeft Unicode nog een lijst vrijgegeven. In totaal komen er nog eens 217 nieuwe emoji’s, bovenop degenen die in januari werden aangekondigd, naar ons toetsenbord. Emoji 13.1 wordt in 2021 verwacht.

Zeven nieuwe emoji’s

Het gaat om zeven gloednieuwe tekens die volgend jaar gelanceerd worden. Een hart in vuur en vlam, een hartje met een verband, een zuchtende emoji, een emoji met z’n hoofd in de wolken en een emoji met spiraalvormige ogen. Daarnaast krijgen we ook een vrouw met een baard en een persoon met baard. Wat de 210 andere dan zijn? De bestaande koppelemoji’s worden in extra huidskleuren uitgebracht. Inclusiviteit for the win!

© Emojipedia

En ook voor 2022 wordt er al naar de mogelijkheden gekeken. Volgens Emojipedia zijn de kandidaten voor Emoji 14 bijvoorbeeld een aasgier, zeepbellen, een lotusbloem en een steelpan. We zijn benieuwd of deze ook echt gekozen zullen worden. Die zeepbellen zouden wij maar wat graag zien verschijnen. Fingers crossed! 

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.