Home Fun Er is een app met oneindig veel meer filters dan Snapchat en...

Er is een app met oneindig veel meer filters dan Snapchat en ze zijn zó zalig

filters Snapchat
Wat te doen tijdens een dood momentje? De nieuwste Snapchatfilters checken en een paar hilarische selfies nemen, natuurlijk. Maar nu is er een app waarmee je véél meer tijd kan doden. Het Koreaanse Snow is bijna een exacte kopie van onze favoriete app, maar dan met ontelbaar veel filters en stickers. Watch out, Snapchat!

Hot in Azië

Voorlopig is Snow vooral in Azië heel populair en begint de app bekendheid te krijgen in Australië, maar de kans dat de hype overwaait naar Europa is wel reëel. Buiten de hoeveelheid filters, is er amper een verschil te vinden tussen Snow en Snapchat. Je kan een verhaal maken, kiezen naar welke vrienden je een foto stuurt en chatten. Met z’n extra effecten heeft Snow dus een groot voordeel, want is dat niet net het allerleukste aan Snapchat? En is het soms niet frustrerend dat je zo snel door de filters heen bent? Exactly.

Je kan Snow ook in Europa makkelijk vinden en gratis downloaden, zowel voor Android als iPhone. Je herkent de app aan het blauwe logo.

Déjà-vu

Bovendien moeten Snapchatfans hun favoriete filters niet missen. Als je door de effecten of Snow gaat, zal je een déjà vu-gevoel krijgen want veel filters lijken erg op die van Snapchat. Aziatische meisjes lijken vooral verslaafd te zijn aan de dierenfilters met schattige oortjes en snoetjes op Snow – hoe zijn we zelf? – maar je vindt er echt vanalles. Gekke kapsels, glitterkaakjes, moordende teddyberen en pratende maïskolven: alles dus.

https://www.instagram.com/p/BMgVQUBAdLX/?tagged=snow

https://www.instagram.com/p/BMgVN59j58J/?tagged=snow

#mytreasure #darling #happy #happiness #love #verycute #snow

A post shared by Massun (@bb_massun) on

https://www.instagram.com/p/BMgULhSBIKu/?tagged=snow

https://www.instagram.com/p/BMgULuYl18-/?tagged=snow

Je kan Snow makkelijk vinden en gratis downloaden, zowel voor Android als iPhone. Je herkent de app aan het blauwe logo.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.