Home Fun MUST SEE: 13 fantasyseries die je kan bekijken op Netflix

MUST SEE: 13 fantasyseries die je kan bekijken op Netflix

En ze zijn allemaal heel recent!

fantasyseries netflix
© Netflix

Heb jij de bekendste fantasyseries zoals ‘The Vampire Diaries’, ‘Game of Thrones’ en ‘Charmed’ al van begin tot eind gezien? Wij verzamelden 13 reeksen van op Netflix die je moet gezien hebben. En ze zijn allemaal heel recent!

1 / 13
1. Locke & Key
2. October faction
3. The Witcher
4. V Wars
5. Ragnarok
6. Luna Nera
7. Titans
8. The Umbrella Academy
9. Tidelands
10. Mortel
11. Jinn
12. I Am Not Okay With This
13. The Order
1. Locke & Key
1. Locke & Key

Wanneer Rendell Locke op mysterieuze wijze vermoord wordt door een van zijn studenten besluit zijn vrouw Nina met hun drie kinderen Tyler, Kinsey en Bode in Rendells oude huis, The Key House, te trekken. Eens daar ontdekken de Locke-kinderen dat er in het huis verschillende magische sleutels verborgen liggen. Sleutels die een demon koste wat kost in handen wil krijgen.

2. October faction
2. October faction

Monsterjagers Fred en Deloris Allen keren na de dood van Freds vader terug naar zijn thuisstad. Dat doen ze samen met hun 17-jarige tweeling, Geoff en Viv. Terwijl de ouders hun identiteit als monsterjagers en leden van een geheime organisatie verborgen proberen te houden, dragen ook de tieners hun eigen geheimen met zich mee.

3. The Witcher
3. The Witcher

Het lot brengt monsterjager Geralt van Rivia bij een machtige magiër Yennefer van Vengerberg en een jonge prinses Cirilla die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het Continent te vinden.

4. V Wars
4. V Wars

Wanneer Dr. Luther Swanns beste vriend Michael Fayne besmet wordt met een virus dat hem verandert in een moordzuchtig roofdier dat zich voedt met andere mensen, moet hij een manier vinden om dat om te keren. Terwijl de ziekte zich verspreidt en meer mensen worden getransformeerd, splitst de maatschappij zich op in twee kampen: de mensen tegen het groeiend aantal vampieren en de vampieren zelf.

5. Ragnarok
5. Ragnarok

Het Noorse stadje Edda wordt bedreigd door een klimaatsverandering en vervuiling van de fabrieken. Het is aan Magne, een tiener die de krachten van Thor heeft, om degenen die zijn wereld bedreigen tegen te houden.

6. Luna Nera
6. Luna Nera

In het 17de eeuwse Italië leert tiener Ade over haar lot onder een familie van heksen. Net wanneer de vader van haar vriend haar opjaagt wegens hekserij.

7. Titans
7. Titans

Dick Grayson en Rachel Roth, een krachtige tiener die een vreemde duisternis in zich heeft, raken verstrikt in een complot dat hel op aarde kan brengen. Gelukkig kunnen ze op de hulp rekenen van Kory en Gar. Samen vormen ze een familie en team van helden.

8. The Umbrella Academy
8. The Umbrella Academy

Zeven stiefbroers- en zussen zijn allemaal op dezelfde dag geboren met elk een andere superkracht. De kinderen worden bij hun ouders weggehaald en opgevoed door Sir Reginald Hargreeves. Hij leert hen omgaan met hun krachten en introduceert hen al op jonge leeftijd aan de wereld als superhelden die het heft in eigen handen nemen. Door omstandigheden gaan ze op latere leeftijd elk hun eigen weg. Tot de dood van hun adoptievader hen terug samen brengt. Wanneer een onheilspellende apocalyps voor de deur staat, moeten ze een manier vinden om die samen tegen te houden.

9. Tidelands
9. Tidelands

De jonge vrouw Cal McTeer keert na 10 jaar terug naar haar oude dorp. Daar treft ze heel wat mysteries aan, waaronder de Tidelanders, een commune van buitenbeentjes die achterin de baai wonen.

10. Mortel
10. Mortel

De drie Franse tieners Sofiane, Victor en Luisa worden aan elkaar verbonden door een bovennatuurlijke kracht. Ze bundelen hun nieuwe voodookrachten om Sofianes broer te vinden.

11. Jinn
11. Jinn

De vriendschappen en romantische relaties van een groep Arabische tieners worden op de proef gesteld wanneer ze onbewust de bovennatuurlijke krachten van Jinn naar hun wereld halen. De grenzen tussen goed en kwaad vervagen en de vrienden moeten alles zien te redden.

12. I Am Not Okay With This
12. I Am Not Okay With This

Tienermeisje Sydney moet zich door de beproevingen van de middelbare school navigeren, terwijl ze omgaat met de complexiteit van haar familie en haar ontluikende seksualiteit. Daarbij komt nog eens dat ze ontdekt dat ze mysterieuze krachten heeft. Ze kan namelijk voorwerpen ineens de lucht doen invliegen wanneer ze hele sterke emoties voelt.

13. The Order
13. The Order

Student Jack Morton wordt lid van een geheime genootschap genaamd ‘The Order’. Daar wordt hij ondergedompeld in een wereld van magie, monsters en intriges. Beetje bij beetje ontdekt Jack duistere familiegeheimen en een strijd tussen weerwolven en zwarte kunsten.

© Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.