Home Fun DIY FashionistaVlog: gepersonaliseerde totebags van Atelier Veritas voor Moederdag (+ WINACTIE!)

FashionistaVlog: gepersonaliseerde totebags van Atelier Veritas voor Moederdag (+ WINACTIE!)

Atelier Veritas

Als je haar een doosje pralines geeft, klaagt ze over haar lijn. En een bos bloemen is binnen een week al verwelkt. Een gepersonaliseerde totebag daarentegen, die doet je mama elke keer glimlachen wanneer ze ‘m gebruikt! Lynn toont je hoe je zo’n linnen draagtas pimpt voor Moederdag met een Atelier Box van Atelier Veritas. Niet vergeten tot het einde te kijken voor the good stuff ?…

DIY-en met Atelier Veritas

De winkel Veritas ken je sowieso wel. Een tijdje geleden startten ze met Atelier Veritas, een enorme bron van inspiratie voor meisjes die graag creatief bezig zijn. Breien, naaien, stempelen, customizen, juwelen maken: de opties zijn eindeloos en bij Atelier Veritas kan je er zowel in de winkel als online voor terecht. Je kiest online of in de Atelierkrant wat je wil maken en bestelt wat je nodig hebt in een handige, voor jou samengestelde Atelier Box die bij je thuis geleverd wordt. Je kan er eventueel nog een paar extra spulletjes aan toevoegen die voorgesteld worden, aan jou de keuze!

Lynn koos voor de Atelier Box ‘Stempelfun!’, waarin een linnen totebag, stempels in verschillende vormen, enkele kleurtjes inkt en een stappenplan zitten. Ze maakt twee toffe tassen die je op zondag 14 mei met trots kan afgeven aan je mamaatje. Watch and learn!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Helemaal uitgekeken? Dan weet je dat we vijf Atelier Boxen weggeven aan evenveel lucky Fashionista’s ?! Geef de video een duimpje, abonneer je op ons YouTube-kanaal en begeef je als de bliksem naar het wedstrijdartikel, waar je een poepsimpele wedstrijdvraag kan beantwoorden. Succes!

Heb je verzoekjes? Laat het ons weten in de comments en wie weet vlogt Lynn volgende week wel over jouw idee!

Wil je nog meer vlogs zien? Check ze hier!

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.