Home Fun Deze 5 films, waaronder ‘Swiped’ met Noah Centineo, staan vanaf juli op...

Deze 5 films, waaronder ‘Swiped’ met Noah Centineo, staan vanaf juli op Netflix

Een zomer gevuld met series én films.

Netflix
© Netflix

Juli is niet alleen gevuld met een heleboel nieuwe seizoenen van onze favoriete series. Maar Netflix zet in de zomermaand ook een hele lading films op het streamingskanaal. Waaronder ‘Swiped’ met Noah Centineo in de hoofdrol. Yes!

1 / 5
Dark Shadows
Swiped
Bridesmaids
The Shallows
Marvel Thor: Ragnarok
Dark Shadows
Dark Shadows

Na 200 jaar in gevangenschap, is vampier Barnabas Collins (Johnny Depp) vrij en kan hij eindelijk terug naar huis. Maar hij moet zijn disfunctionele afstammelingen beschermen tegen de heks die hem vervloekt heeft.

Vanaf 1 juli op Netflix

Swiped
Swiped

James (Kendall Ryan Sanders), eerstejaars aan de universiteit en een computergenie, wordt gevraagd door zijn kamergenoot en playboy Lance (Noah Centineo) om een datingapp te ontwikkelen. Maar wanneer James erachter komt dat ook zijn gescheiden moeder de app gebruikt, wordt alles ineens veel ingewikkelder.

Vanaf 1 juli op Netflix

Bridesmaids
Bridesmaids

Een strijd tussen twee bruidsmeisjes die willen bewijzen wie de allerbeste vriendin is van de bruid, resulteert in een wild avontuur.

Vanaf 1 juli op Netflix

The Shallows
The Shallows

Nancy (Blake Lively) wordt tijdens het surfen aangevallen door een witte haai. Hierdoor komt ze op een rots terecht die zich op bijna 200 meter van het strand bevindt. Geraakt ze veilig terug aan land?

Vanaf 21 juli op Netflix

Marvel Thor: Ragnarok
Marvel Thor: Ragnarok

Thor (Chris Hemsworth) zit gevangen op de planeet Sakaar. Hij moet zo snel mogelijk terugkeren naar Asgard om Ragnarök en de vernieling van zijn wereld, die de machtige Hela (Cate Blanchett) in gang heeft gezet, tegen te houden.

Vanaf 7 juli op Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.