Home Fun ZIEN: deze films en series staan vanaf februari op Netflix

ZIEN: deze films en series staan vanaf februari op Netflix

'P.S. I Still Love You' is niet de enige titel die Netflix aan haar aanbod toevoegt.

Netflix
© Netflix

In februari is het eindelijk zover: dan staat ‘P.S. I Still Love You‘, het vervolg op ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ eindelijk op Netflix. Maar dat is niet de enige titel die de streamingdienst aan haar aanbod toevoegt. Ook deze 12 andere films en series kan je binnenkort bekijken.

1 / 7
Studio Ghibli
Locke & Key
Ready Player One
To All The Boys: P.S. I Still Love You
Charlie St. Cloud
I Am Not Okay With This
All The Bright Places
Studio Ghibli
Studio Ghibli

Netflix heeft onlangs de rechten van 21 animatiefilms van de Japanse Studio Ghibli aangekocht. Op 1 februari zullen de eerste 7 films op de streamingdienst gezet worden: ‘My Neighbor Totoro’, ‘Kiki’s Delivery Service’, ‘Laputa Castle in the Sky’, ‘Porco Rosso’, ‘Tales from Earthsea’, ‘Only Yesterday’ en ‘Ocean Waves’.

Vanaf 1 februari.

© Studio Ghibli

Locke & Key
Locke & Key

Nadat hun vader Rendell onder mysterieuze omstandigheden vermoord wordt, verhuizen de drie Locke-kinderen en hun moeder naar Rendells ouderlijke thuis. In Keyhouse ontdekken Tyler, Bode en Kinsey het bestaan van magische sleutels die te maken hebben met de dood van hun vader. Ondertussen ligt er een demon op de loer die koste wat kost de sleutels in handen wil krijgen.

Vanaf 7 februari.

© Netflix

Ready Player One
Ready Player One

Wanneer de maker van een virtuele realiteit, genaamd OASIS, sterft, wordt er een challenge gelanceerd. Alle OASIS-gebruikers moeten op zoek gaan naar een Easter Egg. Wie de verborgen boodschap vindt, krijgt het fortuin van de maker en de volledige controle over de virtuele wereld.

Vanaf 8 februari.

© Warner Bros

To All The Boys: P.S. I Still Love You
To All The Boys: P.S. I Still Love You

Lara Jean Covey en Peter Kavinsky vormen officieel een koppel. Lara Jean moet leren omgaan met de ingewikkelde gevoelens die gepaard gaan met dit nieuwe hoofdstuk in haar leven. Ondertussen moet ze ook op zoek naar een balans tussen haar relatie en wie ze zelf is. Maar wanneer John Ambrose McClaren, een van de andere jongens die haar liefdesbrief kreeg, terug in haar leven komt, moet ze meer dan ooit te voren op zichzelf rekenen. Ze wordt geconfronteerd met een moeilijk dilemma: kan ze van twee jongens tegelijk houden?

Vanaf 12 februari.

© Netflix

Charlie St. Cloud
Charlie St. Cloud

Charlie en zijn jongere broer Sam hebben een auto-ongeluk, maar enkel Charlie overleeft de crash. Na Sams dood blijft Charlie zijn broer zien, maar ook anderen die overleden zijn. Wanneer het meisje van zijn dromen in gevaar is, moet hij kiezen tussen haar en zijn (overleden) broer.

Vanaf 14 februari.

© Netflix

I Am Not Okay With This
I Am Not Okay With This

Een tienermeisje moet leren omgaan met het complexe leven aan de middelbare school, haar familie en haar seksuele geaardheid. Dat allemaal terwijl ze erachter komt dat ze ook mysterieuze krachten heeft.

Vanaf 26 februari.

© Netflix

All The Bright Places
All The Bright Places

Wanneer Violet Markey en Theodore Finch elkaar ontmoeten, verandert hun leven voorgoed. Terwijl ze worstelen met de emotionele en fysieke littekens uit hun verleden, komen ze samen en ontdekken ze dat zelfs de kleinste plekjes en momenten iets kunnen betekenen.

Vanaf 28 februari.

© Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.