Home Fun YASSS: deze 7 films en series komen in mei naar Netflix

YASSS: deze 7 films en series komen in mei naar Netflix

Zo gaat het zesde seizoen van ‘The 100‘ binnenkort eindelijk terug van start.

Netflix
© Netflix

Het is bijna mei en dat wil zeggen: veel nieuwe series en films. Zo gaat het zesde seizoen van ‘The 100‘ binnenkort eindelijk terug van start en staat ‘The Last Summer’ met KJ Apa en Maia Mitchell op Netflix. Benieuwd wat er nog allemaal jouw kant op komt? We zetten alle nieuwigheden voor je op een rijtje!

1 / 7
1. The Society
2. The 100
3. See You Yesterday
4. Dumplin’
5. Rim of the World
6. The Last Summer
7. La La Land
1. The Society
1. The Society

‘The Society’ gaat over een groep tieners die van de ene dag op de andere naar een replica van hun stad in New England wordt getransporteerd, zonder enig spoor van hun ouders. Dat lijkt all fun and games in het begin, maar wanneer het mis gaat, beseffen ze dat het toch niet zo fantastisch is. Terwijl ze proberen uit te zoeken wat er gebeurd is, moeten ze de orde herstellen en allianties vormen om te overleven.

Seizoen 1, vanaf 10 mei

Teaser

2. The 100
2. The 100

Op het einde van het vijfde seizoen zagen we hoe Bellamy, Clarke en de rest van de overlevenden terug in de ruimte waren, allemaal in cryoslaap, behalve Monty en Harper. Zij bleven namelijk wakker en wijdden hun hele leven aan het vinden van een manier om te overleven. En dat vonden ze ook, er is namelijk nog een andere bewoonbare planeet dan aarde. Voor welke gevaren zullen Bellamy, Clarke en de rest komen te staan op die nieuwe plek? En zal het hen ooit lukken om een normaal en goed leven op te bouwen?

Seizoen 6, wekelijks nieuwe aflevering vanaf 6 mei

Trailer

3. See You Yesterday
3. See You Yesterday

Nadat haar broer wordt neergeschoten door een agent, gebruikt Claudette ‘CJ’ Walker haar wetenschappelijk brein om twee tijdsmachines te maken. Eentje voor zichzelf en eentje voor haar vriend Sebastian. Ze gebruiken het toestel om terug te keren in de tijd vlak voor het moment dat haar broer sterft. Maar ze leren een belangrijke les: alles heeft zijn gevolgen.

Vanaf 17 mei

Trailer

4. Dumplin’
4. Dumplin’

Om haar punt te maken schrijft tiener Willowdean Dickson uit Texas zich in voor de schoonheidswedstrijd georganiseerd door haar moeder.

Vanaf 3 mei

Trailer

5. Rim of the World
5. Rim of the World

Wanneer een alieninvasie hun zomerkamp verstoort, slaan vier buitenbeentjes de handen in elkaar om de wereld te redden.

Vanaf 24 mei

6. The Last Summer
6. The Last Summer

The Last Summer‘ volgt het leven van een groep tieners die zonet afgestudeerd is aan de middelbare school. In hun laatste zomer voor ze naar de universiteit vertrekken, zoeken ze elk nog hun weg. Ze worstelen met gevonden en verloren liefdes, vormen vriendschappen onder onverwachte omstandigheden en nemen een grotere rol op zich in hun relatie met hun ouders. Terwijl ze op het randje van het volwassen zijn staan, beslissen ze wie ze zullen zijn en wat ze zullen doen met hun leven.

Vanaf 3 mei

Trailer

7. La La Land
7. La La Land

Sebastian en Mia worden aangetrokken tot elkaar door hun gemeenschappelijke wens om te doen waar ze van houden. Maar bij succes horen ook beslissingen die hun delicate liefdesrelatie doen ontrafelen. De dromen waar ze zo hard aan hebben gewerkt dreigen hen uit elkaar te halen.

Vanaf 25 mei

Trailer

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.