Home Fun Food 4 x Oreo-desserts die iedereen zou moeten kennen

4 x Oreo-desserts die iedereen zou moeten kennen

Oreo-ijswafel
Er bestaat geen foute manier om Oreo-koekjes te eten. Of je nu voor de draai-en-lik-methode gaat of ze in je koffie sopt, ze blijven to die for. Maar wist je dat ze ook het ideale ingrediënt zijn voor een origineel dessert? Wij zetten de vier lekkerste Oreo-desserts op een rijtje. Prepare to drool. 

Oreo-ijswafel

Zo makkelijk en zooo lekker! Men neme: twee koekjes, een schep ijs (eender welke smaak) en discobolletjes. Smeer het ijs op een koekje, zet het tweede koekje er bovenop en besprenkel het ijs met discobolletjes. Zet de wafeltjes nog 15 min in de diepvries en tadaaa! Dit zijn de lekkerste ijswafels die je ooit geproefd zal hebben.

Oreo-pops met chocolade en banaan

Snijd een banaan in twee en steek een houten staafje in elk uiteinde. Plaats de ‘ijsjes’ in de diepvries met een plastic zak erover heen. Na 4 uur zijn de bananen bevroren. Smelt een kopje chocoladeparels in de magnetron en doop de bananen in de vloeibare chocolade. Besprenkel de bananen met verkruimelde koekjes en vries de ‘ijsjes’ nog eens 15 min in. ‘Pop’ ze in je mond en je wil nooit nog iets anders eten.

Witte Oreo-chocoladerepen

Smelt 1,5 kopje witte chocoladeparels in de magnetron en meng de vloeibare chocolade met 18 verkruimelde koekjes. Verspreid deze mix over een ovenplaat en gooi er nog wat verkruimelde koekjes over. Zet de plaat een kwartiertje in de ijskast. Eens gestold kan je er chocoladerepen van snijden. Zoveel beter dan Twix of Mars!

Oreo-koekjesboter

Chocoladepasta beu? Verkruimel 18 koekjes, smelt 2 eetlepels kokosolie en voeg er 1 tot 2 eetlepels water aan toe. Mix alle ingrediënten en smeer de pasta op een boterham of cracker. Héér-lijk.

Nog meer delicieuze desserts:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.