Home Fun Food Dit zijn dé 10 hotspots voor chocolate addicts!

Dit zijn dé 10 hotspots voor chocolate addicts!

Vandaag is het International Chocolate Day en dat vieren wij met deze hotspots waar je als chocolate lover geweest MOET zijn! Neem een groot stuk chocolade en lezen maar!

Aangezien er zoveel plekken op de wereld zijn waar je chocola kunt eten, heeft online reisbureau Expedia.nl de beste hotspots uitgekozen voor de heerlijkste choco beleving!

1. Perugia, Italië
Vergeet pizza, ijsjes en pasta: la bella Italia heeft ook chocolade! Perugia, in het midden van Italië, heeft een rijke chocoladetraditie. Dus mocht je in de buurt zijn ‘Casa del Cioccolato Perugina’ is een echte must-see voor een bijzonder kijkje in het geheim achter deze Italiaanse chocolade.

2. Saint Lucia, Caraïben
Een eiland boordevol zon, zee, yummy food én chocolade! Vooral de minder zoete, pure chocolade is hier te krijgen en daar kun je ook nog eens extra van eten, want pure chocolade is namelijk supergezond! Lees hier 7 redenen waarom!

3. Biarritz, Frankrijk
Eet jij vooral croissants en brie in Frankrijk? Ga dan een keer naar het kleine plaatsje Biarritz. Ze hebben hier namelijk een echt chocolade museum: Planète Musée du Chocolat. Leer alles over chocolade en daarna moet je natuurlijk wel even proeven. Zeker een bezoekje waard! Mis je alsnog stokbrood? Check hier een recept voor een yummy banaan- en chocolade brood. Het is geen stokbrood, maar wel net zo lekker!

e378de6a23dfb39b74cb88e2572474ae
4. Singapore
Een bar voor desserts? Yes please! De 2am: dessertbar in Singapore is heaven voor alle chocolate lovers. In het Holland Village hebben ze namelijk de lekkerste chocotoetjes. Dit alles wordt geserveerd aan een tafel gemaakt van chocolade. SAY WHAT?!

5. Madagaskar
Nee, de dieren dansen en swingen hier niet zoals in de film, maar de chocolade die hier vandaan komt, is wel hemels. Een hap chocolade en een uitzicht over de jungle, does is get any better than that?

 6. Sydney, Australië
Do you love chocolate, maar wil je ook een fit body? Dan is deze chocoladewinkel in Sydney perfect! Pana is nieuwe winkel, maar verkoopt de heerlijkste lekkernijen die glutenvrij, veganistisch en biologisch zijn. Perfect voor een healthy diet en wat ook super healthy is, zijn deze gezonde chocolate chip cookies van Fashionista Angel Myrthe!

2eb31b9f4e5adb1dd77c4b87496c62f8
7.Tabasco, Mexico
In Mexico eet je natuurlijk heerlijke tortilla’s met guacamole en sour cream, maar zorg dat je nog plaats hebt voor het toetje: heerlijke chocolade! Het plaatsje Tabasco is the place to be. Hier vind je namelijk chocolade gemaakt van Maya-cacao. Yummy!

8.Santo Domingo, Dominicaanse Republiek
In Santo Domingo is er een heuze Chocolade Tour, waar je alles te weten komt over chocolade, terwijl je warme choco drinkt. En alsof dat nog niet genoeg is, mag je daarna je eigen chocoladereep maken en die natuurlijk heerlijk oppeuzelen. Klinkt als de beste schooltrip ever, toch?

9. New York, Verenigde Staten
In The Big Apple eet je natuurlijk een hot dog , die je dan heerlijk oppeuzelt in Central Park. Maar vergeet niet dat de beste chocolatiers in New York zitten! Loop door de hippe wijken SoHo en Nolita in Manhattan en je komt vast wel een yummy chocolate hotspot tegen!

10. Grenada, Caraïben
Wit strand, blauwe zee en warme zon; op het eiland Grenada heb je het allemaal! Nadat je helemaal relaxed bent, moet je zeker een bezoekje brengen aan The Chocolate Company. Het kan namelijk wel eens zo zijn dat de chocolade die je thuis eet hier vandaan komt!

(bron: Expedia en Pinterest)

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.