Home Fun Food DIY: Healthy Bagel

DIY: Healthy Bagel

Toen ik las over de croNOT, vond ik het zó briljant dat ik het ook meteen wilde maken. Zelf heb ik deze healthy snack omgedoopt tot gewoonweg de ‘Healthy Bagel’ (want: een cronut is geen cronut zonder op elkaar gestapeld te zijn). Benieuwd hoe deze te maken? Ik laat het je zien.

De enige tools die je nodig hebt, zijn een appelboor en een mes. Nadat je de appel hebt gewassen boor je met behulp van de appelboor een gaatje in je appel (dááág, klokhuis!). Hierna snij je de appel in plakken, ter dikte van een échte bagel. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is deze gezonde bagel te beleggen met jouw favoriete spread: ik koos voor pindakaas met banaan én aardbeien. Yep. Dat was alles!
Natuurlijk kun je ook lekker variëren qua spread. Ik heb nu eigenlijk alleen maar fruit op fruit gestapeld, maar je kunt je appel natuurlijk ook beleggen met yoghurt, pure chocolade en chia zaad. Echt een superleuke manier om je dagelijkse dosis aan fruit en andere vitamines binnen te krijgen. En het staat ook nog eens heel Instagram-waardig op je bord!

Wat vinden jullie van de healthy bagel?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.