Home Fun Food DIY: Healthy Kokos-Cranberry Mocktail

DIY: Healthy Kokos-Cranberry Mocktail

Kokoswater is geliefd bij celebs door zijn reinigende werking en cranberries zijn een heuse lichaamsbooster door de vele antioxidanten. Ook zin in een verfrissend vitaminenbommetje? Zo maak je deze Healthy Kokos-Cranberry Mocktail.

Healthy Mocktail Stap 1
Dit heb je nodig: een klein glaasje pure cranberrysap (a 200 ml), Hero Kokoswater (500 ml), 3 aardbeien, 5 frambozen en een glas om dit in te serveren.
Healthy Mocktail Stap 2
Stap 1: Snij de aardbeien als eerste in kleine stukjes. Je wilt natuurlijk niet hele stukjes aardbei in je Kokos-Cranberry Mocktail terugvinden. Iewl!

Healthy Mocktail Stap 3
Stap 2: Blend nu alles door elkaar. Het beste is om eerst het fruit en de cranberrysap samen te blenden. Als je namelijk teveel vloeistof bij het fruit doet, krijgt deze geen kans om gemalen te worden in de blender. Voeg hierna het kokoswater erbij.

Healthy Mocktail Stap 4
Stap 3: Als het goed is heb je nu een rode substantie. Dit is een goed teken! Op basis van de ingrediënten kun je hier 1 a 2 grote glazen uithalen. Maar als je net zo’n cute berenbekertje hebt als ik, dan wel minstens 2 of 3 glazen. Cheers!
Healthy Mocktail Stap 5Gaan jullie deze Healthy Kokos-Cranberry Mocktail eens proberen?

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.