Home Fun Food Dunkin’ Donuts komt eindelijk naar België

Dunkin’ Donuts komt eindelijk naar België

Dunkin' Donuts
© Gero Breloer/dpa/Corbis
Jahaaa! We hebben er jaren op moeten wachten, maar nu is het eindelijk zover: de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts zakt af naar België and we couldn’t be more excited!

Vijftien winkels over heel het land

Er deden al jarenlang geruchten de ronde, maar het zou nu officieel zijn: binnenkort hoeven we niet langer naar onze Noorderburen te rijden, maar kunnen we in eigen land een doos good olds donuts van Dunkin’ Donuts mee naar huis nemen. Hoera!

In 2014 maakte het Amerikaanse franchisebedrijf FranCorp zijn plannen bekend om een twintigtal Dunkin’ Donuts-winkels te openen in België, maar wanneer dat zou doorgaan, was nog een groot vraagteken. Nu ziet het ernaar uit dat het dan toch gaat gebeuren. FranCorp is bezig met het evalueren van een aantal operatoren om te zien of ze kapitaalkrachtig genoeg zijn om de Dunkin’ Donuts-zaken in eigen beheer te openen. Er zouden niet langer twintig, maar vijftien verkooppunten openen, verspreid over de grootste steden van België.

Dunkin’ Donuts heeft zo’n 11.500 verkooppunten verspreid over meer dan veertig landen wat de keten wereldwijd marktleider maakt in de donutsector. Behalve de zoete gebakjes, kan je er ook koffie, bagels, sandwiches en muffins krijgen.

FriYAY. Spring, see you soon? (?: @michelleloveshugs )

A post shared by dunkindonuts (@dunkindonuts) on

Bron: Gondola.be

Nog meer voer voor zoetebekken:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.