Home Fun Food OMG: M&M’s met Oreosmaak zijn nu te verkrijgen!

OMG: M&M’s met Oreosmaak zijn nu te verkrijgen!

M&M's
Instagram: junkbanter

Ben jij de gewone M&M’s met melkchocoladevulling, maar ook die met pinda’s en gepofte rijst onderhand wel beu gegeten? Én ben jij een Oreofan? Dan is deze M&M-smaak ongetwijfeld iets voor jou.

Er zijn al heel wat limited editions van M&M-smaken gepasseerd, maar deze nieuwste spreekt ons wel héél erg aan. Over twee maanden is het Halloween en de Verenigde Staten zetten nu al alles in thema van een van hun favoriete feestdagen.

Cookies & Screeem

Aan originaliteit geen gebrek en aan geniale woordspelingen evenmin bij de M&M’s-creatievelingen. Ze noemden hun nieuwste M&M-smaak Cookies & Screeem. Vorig jaar pakte M&M’s nog uit met de Halloween-editie BOO-ttersotch.

De M&M’s-Halloween-editie van dit jaar smaakt dus naar OreoFoodblogger JunkBanter mocht de nieuwste smaak al uitproberen. De buitenkant is zwart met witte spikkels. De vulling bestaat uit witte chocolade zijn, omhuld met pure chocoladeYum!

De nieuwste M&M’s zouden volgens JunkBanters Instagrampost al te verkrijgen zijn bij Target, maar we hebben ze nog niet op de website van de keten gevonden. Nog even wachten met bestellen, dus!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.