Home Fun Food RECEPT: overheerlijke wentelteefjes om te dippen

RECEPT: overheerlijke wentelteefjes om te dippen

wentelteefjes
Foto: Little Spice Jar
De examens zijn voorbij, de vakantie is in zicht, en dat betekent dat je eindelijk weer tijd hebt om uitgebreid te ontbijten. Te beginnen met deze heerlijke wentelteefjes. 

In dit recept wordt de french toast in sticks gesneden zodat je ze in een ahornsiroop of honing kan dippen. Yummy!

Wat heb je nodig?

– 4 sneetjes wit toastbrood (liefst al enkele dagen oud)
– 2 eieren
– een scheutje melk
– kaneelpoeder
– kokosolie of boter om in te bakken
– siroop (honing of ahornsiroop)
– eventueel wat fruit zoals bosbessen, aarbeien en frambozen

Zo maak je het:

1. Snijd de toasts in reepjes

2. Meng de eieren met de melk in een kom en kluts alles door elkaar

3. Dip hier de reepjes brood in en bestrooi ze vervolgens met kaneel

3. Verhit de olie of de boter in een pan en bak de french toast

Haal ze uit de pan, laat even afkoelen en smullen maar! De wentelteefje zijn ook lekker met fruit zoals blauwe bessen, aardbeien, etc.

Bron: Little Spice Jar

Nog meer leesvoer voor foodies: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.