Home Fun Food Wist je dat je tot 40% kan besparen op je koffie bij...

Wist je dat je tot 40% kan besparen op je koffie bij Starbucks? Lees hier hoe!

Starbucks
Foto: We Heart It
Starbucks is coffee heaven, maar zoooo slecht voor onze portemonnee! Gelukkig bestaat er nu een magische truc waarmee je tot wel 40% op je koffie kan besparen. Whuut??

Magische truc

Geef maar toe, dat zuurverdiende loon van je studentenjob gebruik je maar voor één ding: shoppen, shoppen, shoppen. En tijdens een van die vele shoppinguitjes passeer je al eens gemakkelijk langs een filiaal van Starbucks (hey, a girl has to stay hydrated!) waar je opniéuw een bom geld uitgeeft, deze keer aan een iced caramel macchiato. Maar wat als je nu eens vertellen dat je véél geld kan besparen wanneer je iets bestelt bij je favoriete koffiebar?

Yep, dat lees je goed. Er bestaat namelijk een magische truc om bijna 40% minder te betalen voor je koffie bij Starbucks! Hij werkt wel maar bij één specifiek drankje, namelijk de iced latte — toevallig een van onze favorieten. Die kost zo’n € 3,25, terwijl je voor een espresso maar € 2,05 betaalt. Wij raden je daarom aan om voortaan voor die espresso te gaan, want die kan je supermakkelijk én kosteloos omtoveren tot een heerlijke ijskoffie.

Hoe? Wel, je bestelt simpelweg een espresso mét ijsblokjes. Let er wel op dat je eerst de espresso krijgt en de ijsklontjes er achteraf aan worden toegevoegd. Op die manier smelt het ijs niet meteen weg. Nu heb je enkel nog melk nodig om van je drankje een ijskoffie te maken, en die kan je terugvinden aan het tafeltje waar ook de suiker staat. Tadaaa! Nu heb je een heerlijke, maar véél goedkopere iced latte. Genius! 

Nog meer leesvoer voor Starbucks lovers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.