Home Fun BELUISTER: de allereerste single van ‘The Voice Kids’-winnares Gala

BELUISTER: de allereerste single van ‘The Voice Kids’-winnares Gala

Het nummer geeft ons Billie Eilish-vibes!

Gala The Voice Kids
© DPG

Vrijdagavond zaten wij op het puntje van onze stoel tijdens de finale van ‘The Voice Kids 2020’. Het was uiteindelijk de 15-jarige Gala die het meeste stemmen kreeg. Of ze een verdiende winnares is? Het zal wel zijn, want amper een paar uur later bracht ze al haar eerste single uit!

Met haar prachtige covers van ‘Make You Feel My Love‘ en ‘Goodbye Yellow Brick Road’ zette ze een ijzersterke performance neer, maar ze moest het opnemen tegen maar liefst acht andere topfinalisten die ook een voor een het beste van zichzelf gaven. Het was uiteindelijk toch Gala – uit team Sean – die met haar nachtegalenstem de harten van de digitale publieksjury kon veroveren en de meeste stemmen kreeg. Ze ging met een studiebeurs van maar liefst € 10.000 naar huis én mag een jaar lang gratis shoppen.

Studeren in Londen

Wat ze met dat geld wil doen, wist ze al nog voordat ze goed en wel gewonnen had: ‘Investeren in mijn studies in Londen! Daar droom ik van! Wat ik precies wil studeren, weet ik nog niet. Misschien conservatorium of een kunstrichting. Geen idee. Als het maar in Londen is. Later zou ik graag zangeres of actrice worden’, vertelde ze na haar overwinning in Het Laatste Nieuws. En ze is al aan die carrière aan het timmeren, want ze bracht dit weekend haar eerste single uit: ‘contagious‘.

View this post on Instagram

my first f*cking single LINK IN BIO

A post shared by gala ?✨???? (@galaaliaj) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Het nummer gaat over eigenliefde en zelfredzaamheid en geeft ons Billie Eilish-vibes en instant kippenvel! En we zijn niet de enige fans die helemaal weg zijn van haar nummer, want ‘contagious’ werd op YouTube al meer dan 11.000 keer beluisterd, en dat op amper drie dagen tijd. ‘Het refrein is erg vrolijk, open, je bloeit ervan open. Maar dan komt de twijfel, de woede. Die situaties laten ook zien hoe het leven is’, vertelt ze over haar single. Of we binnenkort nog meer muziek van Gala mogen verwachten, is nog niet helemaal duidelijk. De jonge zangers is alvast in de wolken met het succes van haar eerste nummer, dus we hebben zo’n donkerbruin vermoeden dat we het laatste van haar nog lang niet gehoord hebben. In tussentijd zetten wij ‘contagious’ on repeat!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.