Home Fun NOOO: er komt geen tweede seizoen van de ‘PLL’-spin-off ‘The Perfectionists’

NOOO: er komt geen tweede seizoen van de ‘PLL’-spin-off ‘The Perfectionists’

De spin-off van ‘Pretty Little Liars’ zou niet zo succesvol geweest zijn...

Het tweede seizoen van ‘The Perfectionists’, de spin-off van ‘Pretty Little Liars’, wordt gecanceld, auwch! Net nu we helemaal mee waren met de dramatische verhalen van Alison DiLaurentis, Mona Vanderwaal en Ava Jalali en het eerste seizoen ons met een heleboel vragen liet zitten, besloten de producers een punt te zetten achter de verhaallijn.

Na tien afleveringen van ‘The Perfectionist’ houden de makers en de cast van de serie het al voor bekeken. De spin-off van ‘Pretty Little Liars’ zou niet zo succesvol zijn als ‘PPL’ en daarom zal er geen tweede seizoen van de serie meer gemaakt worden.

Zoals verwacht, zorgde dat voor een heleboel teleurgestelde fans, want de seizoensfinale van het eerste seizoen was spannender dan ooit. Hoe het verhaal nu echt zal aflopen, zullen we nooit te weten komen, tenzij we ons verdiepen in de gelijknamige boekenreeks van Sara Shepard.

Open brief aan Alison

‘Gaan we nu ooit te weten komen wie Nolan vermoordde? Het was zo’n goede show’, liet een teleurgestelde fan via Twitter weten. ‘Hoe durven ze “The Perfectionist” te cancelen? Schandalig’, schreef iemand anders.

Ook de acteurs die we in de serie aan het werk zagen, lieten intussen van zich horen. Ook zij vinden het jammer dat er geen tweede seizoen komt, maar begrijpen wel waarom de producer, I. Marlene King, een punt achter de serie zet. Sasha Pieterse schreef op Instagram een brief aan haar personage AlisonAli, we hebben samen veel moeten doorstaan’, schreef ze. ‘Je moet weten dat ik ontzettend trots op jou ben. Jouw kracht en doorzettingsvermogen zullen mij voor eeuwig inspireren. Ik weet dat je eindelijk gelukkig bent met Em en de kinderen. Geef ze een kus van mij!’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.