Home Fun WOW: graffiti van Robbe uit ‘wtFOCK’ blijft nog tot zomer 2020 op...

WOW: graffiti van Robbe uit ‘wtFOCK’ blijft nog tot zomer 2020 op Antwerpse Waagnatie staan

Ga jij het kunstwerk in real life bewonderen?

wtFOCK
© wtFOCK

‘wtFOCK’ zit er jammer genoeg alweer op. Met het einde van het derde seizoen was het de bedoeling dat ook het kunstwerk van Robbe aan de Waagnatie in Antwerpen zou verdwijnen. Nu werd er beslist dat de graffiti nog tot de zomer van 2020 mag blijven staan.

Dat ‘wtFOCK‘ veel fans heeft, werd al duidelijk toen Google haar lijst met meest gezochte termen publiceerde en het tienerprogramma daarbij als nummer 1in België uit de bus kwam. Nu heeft het fandom nog maar eens haar invloed bewezen.

Zomer 2020

Na tal van reacties uit binnen- én buitenland en zelfs een petitie heeft de Waagnatie beslist dat de graffiti die Sander maakte voor Robbe in het derde seizoen nog niet moet weggewassen worden. Het kunstwerk mag nog tot de opening van zomerbar Bocadero op de evenementenhal blijven prijken. Zo hebben fans nog tijd om het werk in real life te bewonderen. Ga jij kijken hoe het er in het echt uitziet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.