Home Fun TEASER: het tienerdrama ‘Grand Army’ wordt jouw volgende obsessie

TEASER: het tienerdrama ‘Grand Army’ wordt jouw volgende obsessie

De Netflix Original is gebaseerd op het toneelstuk 'Slut' van Katie Cappiello.

grand army
© Netflix

Met originele tienerseries zoals ’13 Reasons Why’, ‘Dare Me’ en ‘Outer Banks’ wist Netflix de afgelopen jaren heel wat jongeren te bekoren. Nu komt de streamingdienst met een nieuwe titel die misschien wel jouw obsessie wordt.

Geen zonnige setting en goudzoekers, geen tapes om te beluisteren en geen gemene cheerleaders. Wel een realistische kijk op de levens van vijf jongeren met elk hun eigen problemen in ‘Grand Army‘. Volgens Decider krijgen ze te maken met racisme, seksualiteit en sociale rechtvaardigheid. De serie is gebaseerd op het toneelstuk ‘Slut’ uit 2013 van Katie Cappiello.

De synopsis klinkt als volgt: ‘”Grand Army” duikt in een generatie die woedt en in opstand komt. Vijf studenten van de grootste openbare middelbare school in Brooklyn nemen onze chaotische wereld aan terwijl ze vechten om te slagen, te overleven, los te breken en de toekomst te grijpen.’

De nieuwe Netflix Original staat vanaf 16 oktober op de streamingdienst. Daarin ontmoeten we nieuw en opkomend talent zoals Odley Jean, Amalia Yoo‘Fam’-actrice Odessa A’zion, ‘Degrassi: Next Class’-acteur Amir Bageria en ‘When They See Us’-acteur Maliq JohnsonDe officiële teaser werd zopas gelanceerd en die geeft ons al een idee van wat we van ‘Grand Army’ kunnen verwachten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.