Home Fun Deze 9 grappige Netflixseries zijn perfect voor druilerige dagen

Deze 9 grappige Netflixseries zijn perfect voor druilerige dagen

Ze brengen meteen terug het zonnetje in huis!

grappige netflixseries
© Netflix

Met het wisselvallige Belgische weer weet je nooit honderd procent zeker wat je kan verwachten. Valt het weer (opnieuw) tegen? Geen paniek! We zochten 9 grappige Netflixseries bij elkaar die je in no time weer een zomers gevoel geven.

1 / 9
Unbreakable Kimmy Schmidt
Friends
How I Met Your Mother
New Girl
Brooklyn Nine-Nine
Atypical
Girlboss
Don’t Trust The B—- In Apartment 23
The Good Place
Unbreakable Kimmy Schmidt
Unbreakable Kimmy Schmidt

Kimmy Schmidt werd na jarenlange opsluiting gered uit een ondergrondse sekte in Indiana. Na haar vrijlating besluit ze aan niemand te vertellen wat haar overkwam en een nieuw leven in New York op te bouwen. Omdat ze zoveel tijd ondergronds doorbracht, is Kimmy een beetje wereldvreemd, waardoor ze vaak in hilarische situaties terechtkomt.

© Netflix

Friends
Friends

Friends is uiteraard een klassieker die niet in dit lijstje kon ontbreken. De serie volgt het verhaal van Rachel, Ross, Monica, Phoebe, Joey en Chandler; zes vrienden die in New York wonen. Samen belanden ze in heel wat awkward situations. Deze serie is perfect om te bingewatchen als je heel wat vrije tijd hebt. De serie telt maar liefst 236 afleveringen, verspreid over 10 seizoenen. Om alle afleveringen te bekijken heb je maar liefst 96 uur nodig.

© Warner Bros.

How I Met Your Mother
How I Met Your Mother

Het is het jaar 2030 en Ted Mosby zit in de zetel met zijn kinderen. Hij vertelt hen het (enorm langdradige, maar o zo grappige) verhaal over hoe hij hun moeder ontmoette. Zijn vier beste vrienden Lily, Marshall, Robin en Barney spelen een belangrijke rol in het verhaal. De serie is gewoonweg legendary!

© CBS

New Girl
New Girl

Hoofdrolspeelster Zooey Deschanel speelt in ‘New Girl’ Jess, die na een relatiebreuk op zoek is naar een nieuw appartement. Ze komt terecht bij drie vrijgezelle mannen, die haar maar wat graag in huis nemen omdat ze bevriend is met enkele modellen. Voor Jess is het aanpassen om met zoveel testosteron onder een dak te wonen, maar ook voor de mannen is het wennen om iemand in huis te hebben die ‘Dirty Dancing’ meer dan zes keer na elkaar bekijkt.

© Fox

Brooklyn Nine-Nine
Brooklyn Nine-Nine

Welkom in het politiebureau van het 99e district van New York. De rechercheurs nemen het politiewerk niet altijd even serieus, en vooral hoofdrolspeler Jake Peralta haalt graag grappen uit met zijn collega’s. De manier waarop de acteurs hun personages vertolken in ‘Brooklyn Nine-Nine’, maakt de serie echt een pareltje om naar te kijken. Gegarandeerd zullen Peralta en zijn collega’s je luidop laten lachen.

© Fox

Atypical
Atypical

Sam heeft autisme en wil daten. Hij stapt naar zijn vader voor advies. Daar heeft zijn moeder het een beetje moeilijk mee, waardoor haar eigen leven ook verassende wendingen neemt. Sams zus, Casey, steunt hem door dik en dun, maar komt zelf voor een moeilijke keuze te staan. ‘Atypical’ is grappig, hartverwarmend en een echte aanrader.

© Netflix

Girlboss
Girlboss

Sophia is een buitenbeentje, maar wel een met een hart voor mode. Ze start met vallen en opstaan haar eigen bedrijfje Nasty Gal op, maar doet dat wel op haar eigen arrogante en eigenzinnige manier. De show is gebaseerd op het autobiografische boek #Girlboss van Sophia Amoruso.

© Netflix

Don’t Trust The B—- In Apartment 23
Don’t Trust The B—- In Apartment 23

Chloe is een echte b*tch. Ze doet niets liever dan feesten en te veel drinken. Als sympathiek plattelandsmeisje June bij haar komt wonen, wil Chloe zo snel mogelijk weer van haar af. Maar haar plannetje mislukt en de twee meisjes worden vriendinnen. Door hun verschillende karakters verzeilen de twee in heel wat grappige en gênante situaties.

© Abc

The Good Place
The Good Place

Eleanor Shellstrop was geen goed mens, maar toch komt ze terecht in ‘The Good Place’, een soort van hemel. Al snel komt ze erachter dat ze daar door een fout is beland en dat ze eigenlijk naar ‘The Bad Place’, de hel dus, zou moeten gaan. Om niet weggestuurd te worden probeert Eleanor een beter mens te worden, zodat ze haar plekje in ‘The Good Place’ kan verdienen. Maar dat loopt niet helemaal zoals gepland.

© Netflix

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.