Home Fun WOW: dit meisje stoot Stien Edlund van de troon als grootste Belgische...

WOW: dit meisje stoot Stien Edlund van de troon als grootste Belgische TikTokker

Volg jij haar al?

stien Edlund
© Ysaline Pollet

Stien Edlund, de populairste TikTokker van België, moet die titel nu afstaan aan iemand anders. Céline Dept heeft namelijk 2,7 miljoen volgers op het platform, terwijl Stien er 2,5 miljoen heeft.

De Belgische Céline Dept is 19 jaar en komt uit Herzele. De jonge TikTokker had in september, 5 maanden nadat zij en haar vriend Michiel Callebaut hun account lanceerden, nog 1 miljoen volgers. Ondertussen is dat aantal uitgegroeid tot 2,7 miljoen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Met 200.000 volgers meer stoot ze Stien Edlund van de troon. Maar niet getreurd, zij hoort nog bij de grootste van België. Daarnaast heeft ze nog steeds haar kledinglijn bij ZEB. Terwijl Stien vooral dansvideo’s maakt, is Céline gek op een andere sport, namelijk voetbal.

‘Belgium’s Got Talent’-finaliste Ella

Op Célines TikTok-profiel vind je video’s waarin ze haar talenten laat zien, maar maakt ze ook grappige video’s met haar vriendje Michiel, haar mama en zelfs ‘Belgium’s Got Talent‘-finaliste Ella.

De video’s van Céline en Michiel zijn zo populair dat ze er zelfs van kunnen leven, maar dat is niet de reden waarom ze het doen. ‘We worden inderdaad gesponsord maar we doen het toch vooral omdat we het graag doen en verliefd zijn op de reacties van de kinderen,’ aldus het duo in september aan Het Nieuwsblad.

Céline en Michiel hebben zelfs al hun eigen merch ‘Cemi’ gelanceerd. Michiel is trouwens geen onbekende op sociale media. Op zijn eigen YouTubekanaal, waarop hij voetbalvideo’s post, heeft hij 574.000 abonnees. Volg jij hen al?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.