Home Fun Halsey vervoegt de cast van ‘Sing 2’: ‘Mijn personage Portia is verbazingwekkend...

Halsey vervoegt de cast van ‘Sing 2’: ‘Mijn personage Portia is verbazingwekkend en verschrikkelijk’

Ook talenten zoals Pharrell Williams, Bono en Letitia Wright zullen te horen zijn.

sing 2 halsey
© Illumination

Het is ondertussen vier jaar geleden dat ‘Sing’ uitkwam, maar in 2021 komt er eindelijk een vervolg op de animatiefilm. En niemand minder dan Halsey scoorde een rol in ‘Sing 2’!

Er zijn heel wat animatiefilms die vreugde brengen in de levens van jong en oud. Denk maar bijvoorbeeld aan ‘Frozen’, ‘Onward’ en ‘Sing‘! Nu hebben we goed nieuws voor fans van die laatste titel, want tijdens de feestperiode van 2021 komt er een tweede deel van de film uit.

Nu Buster Moon met zijn cast het New Moon Theater tot een echte hit heeft omgetoverd, zet hij in ‘Sing 2‘ zijn zinnen op een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City. Maar eerst moeten hij en de andere artiesten rockster Clay Calloway, die sinds het verlies van zijn vrouw van de aardbodem lijkt verdwenen te zijn, achterna gaan en hem overtuigen om mee te doen met hun show.

Halsey, Pharrell Williams en Bono

In de eerste film hoorden we de stemmen van onder anderen Matthew McConaughey als Buster Moon, Reese Witherspoon als Rosita, Tori Kelly als Meena en Scarlett Johansson als Ash! In ‘Sing 2’ zullen ook zij (en andere bekenden) weer aanwezig zijn, en wordt de cast uitgebreid met Halsey, Pharrell Williams en Bono. Rolling Stone sprak met die nieuwe castleden.

Halsey neemt de rol van tienerwolf Portia, dochter van Jimmy Crystal, op zich en daar is ze enorm blij mee. ‘Iedereen houdt van animatiefilms, en als je zegt van niet, lieg je. Voor kinderen zijn ze grappig, pittig, kleurrijk en helder, en voor volwassenen geven ze de kans om enkele uren het kind in zich naar boven te halen’, aldus Halsey aan het Amerikaanse magazine.

In onderstaande tweet schreef ze: ‘Mijn personage Portia is verbazingwekkend en verschrikkelijk hahahaha.’ We zijn benieuwd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bono had aan Rolling Stone het volgende te zeggen over zijn personage in ‘Sing 2’: ‘Clay Calloway is een leeuw die zijn brul verloren is. Een zanger die zijn reden tot zingen is verloren toen hij zijn muze verloor.’ Toen regisseur Garth Jennings hem vroeg naar het zingen en waar het vandaan kwam, antwoordde Bono dit: ‘Ik verraste mezelf en hem door te antwoorden met een zin die de film zou halen: “Sommige mensen zingen voor de kost, sommige mensen zingen om te overleven”.’ Pharrell Williams speelt dan weer Alfonso, een olifant die een ijskraam heeft en de verlegen olifant Meena te hulp schiet.

Ook talenten Bobby Cannavale, ‘Black Panther’-actrice Letitia Wright, presentator Eric Andre en ‘Brooklyn Nine-Nine’-actrice Chelsea Peretti vervoegen de cast.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.