Home Fun Halve finale van ‘The Voice Kids’ gaat binnenkort eindelijk van start

Halve finale van ‘The Voice Kids’ gaat binnenkort eindelijk van start

Alleen zal die show er vanwege de coronamaatregelen ietsjes anders uitzien.

halve finale the voice kids
© VTM

Goed nieuws voor wie al maanden op de halve finale van ‘The Voice Kids’ zit te wachten. Die show wordt namelijk héél binnenkort uitgezonden op VTM.

Zestien jongeren slaagden er eind maart in om een plekje in de halve finale van ‘The Voice Kids‘ te scoren, maar dan zorgde de coronacrisis ervoor dat die laatste shows niet van start konden gaan. Nu heeft VTM maanden later eindelijk goed nieuws: in september zullen de gekozen talenten in die halve finale strijden om een van de acht spots in de finale.

Knuffel van de bubbel

Op vrijdag 4 september om 20u35 zullen de halve finalisten knallen op het podium en hun coaches Laura Tesoro, Gers Pardoel, K3 en Sean Dhondt (hopelijk) trots maken. Alleen zullen die shows er vanwege de coronamaatregelen ietsjes anders uitzien. Zo zitten de drie meiden van K3 niet meer samen in één stoel, maar zullen Marthe, Klaasje en Hanne elk om de beurt plaatsnemen als er een keuze bekendgemaakt moet worden. In de halve finale kunnen de deelnemers ook niet rekenen op een troostende of feliciterende knuffel van hun coaches, maar kunnen ze daarvoor wel terecht bij hun familie.

De nummers waarmee de halve finalisten de pannen van het dak zullen zingen zijn ook al bekend. Zo zal Justin uit team Laura bijvoorbeeld ‘Fades Away’ van Avicii zingen. De acht winnaars van de halve finale gaan daarna door naar de finale die plaatsvindt op 11 september.

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.