Home Fun Daarom heeft Harry Styles de rol van prins Eric in ‘The Little...

Daarom heeft Harry Styles de rol van prins Eric in ‘The Little Mermaid’ geweigerd

Klinkt heel logisch!

Harry Styles
© Getty

In augustus vertelden we jullie dat Harry Styles toch niet prins Eric in ‘The Little Mermaid’ zal spelen. Nu weten we eindelijk waarom en de reden daarvoor is heel logisch.

Harry Styles werd gevraagd om de rol van prins Eric te spelen in ‘The Little Mermaid‘, maar die zou hij geweigerd hebben. Nu heeft de zanger in een interview met het Britse Face Magazine uitgelegd waarom hij zo’n kans laat liggen.

Focus op muziek

‘Ik wil muziek uitbrengen en mij voor een poosje daarop focussen. Maar iedereen die eraan werkt, is fantastisch. Dus ik denk dat het heel goed zal zijn. Ik ben er zeker van dat ik ervan zal genieten als ik kijk’, aldus Harry Styles. We krijgen hem dus niet aan het werk te zien in de live-actionremake, maar binnenkort horen we wel nieuwe muziek van de ‘Sign of the Times‘-zanger. Yes!

Christian Navarro

Ondertussen heeft ’13 Reasons Why’-acteur Christian Navarro auditie gedaan voor de rol in de nieuwe ‘The Little Mermaid’. En hij zou het volgens ons heel goed doen als prins Eric. Fingers crossed dat hij de rol krijgt!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.