Home Fun Heb jij deze subtiele cross-over opgemerkt tussen ‘Riverdale’ en ‘The Vampire Diaries’?

Heb jij deze subtiele cross-over opgemerkt tussen ‘Riverdale’ en ‘The Vampire Diaries’?

Zo toevallig!

cross-over

Een tijdje geleden ontdekten we al dat alle Disneyfilms op een of andere manier verbonden zijn. Nu blijkt dat er ook een link is tussen ‘Riverdale‘ en ‘The Vampire Diaries‘. Dat verband is dan misschien wel héél toevallig en héél subtiel, toch zijn we er een klein beetje verbaasd over. En jij sowieso ook!

Als jij een echte ‘The Vampire Diaries‘-fan bent en wekelijks de avonturen van Archie en zijn vrienden in ‘Riverdale‘ volgt, heb je misschien wel het verband tussen de twee televisieseries opgemerkt. Het blijkt namelijk dat Cheryl Blossom na de brandstichting is verhuisd naar het allereerste Salvatore-huis. Omg!

Vancouver

Het was producent Julie Plec die de toevallige cross-over opmerkte. Zij mocht namelijk de ‘Riverdale’-aflevering van deze week mee regisseren. Het Thistle-huis waar Cheryl nu woont, voelde voor haar héél vertrouwd aan, maar ze kon het niet meteen thuisbrengen. ‘Ik keek nog eens goed naar het huis en besefte toen dat het het Salvatore-huis van de allereerste ‘The Vampire Diaries’-aflevering was. We hebben de pilot opgenomen in Vancouver voor we verhuisden naar Atlanta. De achtertuin is waar wij ons kerkhof hebben gebouwd. Het was een leuke flashback!’

Geen idee waar ze het over heeft? We zetten twee foto’s voor je naast elkaar:

Salvatore-huis

Thistle-huis

We hebben de allereerste aflevering nog eens herbekijken om zeker te zijn, en ja hoor, het is hetzelfde huis! Al waren de luikjes in die episode wel lichtblauw en niet bordeauxrood.

Had jij het gezien?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.