Home Fun HELD: deze Spaanse jongen spiekt op de meest geniale manier

HELD: deze Spaanse jongen spiekt op de meest geniale manier

spiekt
Twitter: @glxzwdwyws

Spieken is meestal niet de juiste oplossing voor je studieproblemen, maar soms breekt nood gewoon wet. Wanneer je echt té veel lange formules vanbuiten moet leren, bijvoorbeeld. Een Spaanse jongen wordt op Twitter op handen gedragen nadat hij zijn geniaal trucje om te spieken uit de doeken deed.

We kennen allemaal de trucjes met het latje en de rekenmachine, maar leerkrachten kennen die helaas ook. Twitter-gebruiker Andrw vond een manier om te spieken die we nooit eerder zagen, en hij is officieel onze held. Z’n perfecte brows kunnen al een kleine hint zijn naar z’n uitvinding.

Andrw is een androgyne jongen, wat betekent dat hij ook kenmerken vertoont die ‘normaal’ aan meisjes toegeschreven worden. Zo houdt hij van make-up, zijn z’n brows helemaal on fleek en heeft hij een perfecte manicure. Het zijn die lange nagels die hem op z’n komend rapport (waarschijnlijk) heel goede punten voor fysica zullen opleveren.

‘Al de ruimte onder m’n nagels ga ik bedekken met kleine papiertjes met formules op’, schrijft Andrw op Twitter. ‘Met de printer passen er zo’n drie formules op elke nagel’, gaat hij verder, en hij zet er enkele foto’s bij ter illustratie. Eerst en vooral: Andrw mag die gespikkelde manicure bij ons eens komen doen. Ten tweede: hoe slim is dit?!

Voor de geïnteresseerden: de slimme student printte de formules af in Arial, lettergrootte 3. Net groot genoeg om te kunnen lezen zonder opvallend naar je nagels te turen, dus.

De tweet van Andrw werd al meer dan 100.000 keer geretweet, en daar ligt volgens ons net het gevaar. Want als dit verhaal viraal gegaan is, moet het toch ook een leekracht van de jongen bereikt hebben? Zou hij dat niet gebuisd worden omdat hij gespiekt heeft? Het zou niet de eerste keer zijn dat iemand de gevolgen moet dragen van oversharing op het internet. Als je het trucje van Andrw dus wil toepassen, denk dan twee keer na voor je erover gaat opscheppen op het internet. Gaan we dat afspreken?

Meer virale verhalen:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.