Home Fun 10 dingen die je herkent als je alles overhebt voor die perfecte...

10 dingen die je herkent als je alles overhebt voor die perfecte Instagramfoto

2. Je moét altijd een foto maken van je eten en drinken

perfecte instagramfoto
© Getty

Draait je hele leven rond die perfecte foto voor op Instagram? Dan heb je waarschijnlijk een Insta-verslaving. We know the feeling… Alles moeten we op Instagram plaatsen met de perfectie compositie én de ideale kleuren. If we don’t post it online, did it really happen? Deze tien dingen herken je sowieso als je alles overhebt voor een perfecte Instagramfoto!

1. Je moet je vriendinnen telkens smeken om een #OOTD-foto te maken

Als jullie gaan shoppen of iets gaan drinken, moét je outfit natuurlijk perfect zijn. En wat is het nut van die perfectie als je geen foto om Instagram plaatst? Vroeger afspreken dan maar? Beste vriendinnen, you know the drill. Perfecte achtergrond, niet te ver, niet te dicht en neem maar honderden foto’s, want sowieso zit er toch maar één goeie bij. Doe maar gewoon een hele fotoshootPretty please?

puss in boots

2. Je moét altijd een foto maken van je eten en drinken

En niemand mag beginnen tot jij de perfecte foto hebt! Dat duurt zo lang waardoor jullie eten koud is als jullie er eindelijk aan beginnen. Je hongerige vriendinnen worden er allemaal hangry van. Maar jij hebt toch die perfecte Instagramfoto, hé!

television 90s celebs nickelodeon fallontonight

3. Je kan nooit helemaal dezelfde outfit twee keer posten

Je bent stapelverliefd op die ene outfit, maar je kan hem echt niet nog eens posten. Of course wil je niet té vaak in dezelfde kleren gespot worden hé. Not done…?

4. Een foto niet kunnen posten, omdat hij niet bij je feed past

De kleuren, afmetingen of de stijl zijn anders dan de andere foto’s op je Instagramfeed en het lukt maar niet om hem goed te bewerken. Nee, zo kunnen we hem echt niet posten. Al die moeite voor niets! Pffff… De volgende keer moeten we écht op die belichting letten!

Sporza no why euro2016 euro 2016

5. Alles heeft Instagram potential

Je kijkt altijd goed rond je om te zien of je niets kan instagrammen. Van gebouwen tot kerstlichtjes tot de mooie natuur. Ohhh die kerstboom zou mooi staan op mijn feed! Alles is een mogelijk onderwerp.

6. Je wacht tot het juiste uur om een foto te posten

Er zijn enkele piekuren waarop je de meeste likes kunt krijgen, dus je moet wel wachten! Anders heb je veel te weinig likes en dat wil je natuurlijk niet.

instagram

7. Af en toe scroll je eens door oude foto’s om eventueel een #throwback te plaatsen

#tbt, #throwback #throwbackthursday… Allemaal hashtags die je toelaten om een oude foto op Instagram te posten. Want je moét wel alle goeie foto’s gebruiken die je ooit gemaakt hebt.

8. Dui-zen-den selfies

Voor die ene keer dat je make-up on point is, het licht perfect valt en je je super goed in je vel voelt, moet je ervan profiteren. Daarom maak je duizenden selfies, zodat je meteen een hele voorraad hebt.

selfie zendaya

9. Je kunt blijven scrollen door je Instagramfeed

Je krijgt maar niet genoeg van die mooie foto’s van bloggers, celebs en je vrienden. En je krijgt er meteen wat nieuwe inspiratie van!

10. Je weet perfect wat Instagram-waardig is

Meteen zie je of iets potentieel heeft om op Instagram te staan. Al denkt je omgeving dat je werkelijk alles erop zet. Vooral je mama die je wil helpen om #instafamous te worden. Nee, mama. Ik neem geen foto van je bakje friet voor mijn Instagram… Moeders denken echt dat wij alles posten, hé?!

RealityTVGIFs movies reality tv mom amy poehler

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.