Home Fun Hi-la-risch: de kerels van Kurkdroog testen de kennis van scholieren op de...

Hi-la-risch: de kerels van Kurkdroog testen de kennis van scholieren op de Meir

kurkdroog
Foto: YouTube Kurkdroog

‘In welk werelddeel vind je de zebrapad?’ Het is maar één van de hilarische vragen die de gasten van het YouTube-kanaal Kurkdroog afvuurden op een paar shoppende tieners op de Meir. Hun antwoorden bewijzen dat twee maanden vakantie de hersenen niet echt deugd doet.

Kurkdroog

De mannen van Kurkdroog, Angel en Toon, staan al een tijdje bekend in Antwerpen en omstreken voor hun droge maar geweldig grappige video’s op YouTube. Onlangs trokken ze bijvoorbeeld nog naar de Pokémon Go Hunt in de Zoo van Antwerpen om de jagers daar te interviewen en terwijl een beetje  – let’s be honest – belachelijk te maken. Soms vloggen Angel en Toon ook gewoon van thuis of trekken ze op met Jamilla Baidou, hun collega-grapjas. Veel video’s die het bekijken waard zijn dus, maar als je ‘t ons vraagt, is deze toch hun nieuwe nummer 1. Wij gaan ‘m zelfs nóg is bekijken. Voor de vijfde keer. En we gaan so-wie-so een vijfde keer neer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.