Home Fun ‘Despicable Me’ en 3 andere hilarische animatiefilms die binnenkort op Netflix staan

‘Despicable Me’ en 3 andere hilarische animatiefilms die binnenkort op Netflix staan

Naar welke film kijk jij het meeste uit?

Netflix

In maart mogen we alweer een heleboel nieuwe films en series op Netflix verwelkomen. Vooral de fans van animatiefilms zullen genoeg kijkplezier hebben. Er worden namelijk vier toppers aan het filmaanbod toegevoegd!

1 / 4
Cloudy with a Chance of Meatballs
Minions
Despicable Me
Despicable Me 2
Cloudy with a Chance of Meatballs
Cloudy with a Chance of Meatballs

In tijden van crisis kunnen de mensen uit het stadje Swallow Falls zich enkel nog sardientjes veroorloven. De mislukte uitvinder Flint Lockwood komt met een oplossing voor hun voedselschaarste. Hij bouwt een machine die water omtovert in eten en als regen uit de lucht valt. Maar niet alles loopt zoals het moet met de uitvinding en de wereld is in gevaar.

Vanaf 1 maart op Netflix.

Minions
Minions

Stuart, Kevin en Bob gaan op pad om een nieuwe misdadiger te vinden waarvoor zij en de andere minions kunnen werken. Ze komen terecht bij Scarlet Overkill, een superschurk die samen met haar man én uitvinder Herb een plan heeft om de wereld te veroveren.

Vanaf 4 maart op Netflix.

Despicable Me
Despicable Me

Superschurk Gru adopteert drie weeskinderen om hen in te zetten als pionnen in zijn meesterplan. Maar de meisjes veroveren zijn hart.

Vanaf 12 maart op Netflix.

Despicable Me 2
Despicable Me 2

Sinds de komst van Margo, Agnes en Edith heeft Gru zijn duistere plannen om de wereld te veroveren opgeborgen en is hij een softie geworden. Hij wordt aangenomen om een superschurk tegen te houden. Hij moet vechten met behulp van gadgets en natuurlijk zijn minions.

Vanaf 12 maart op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.