Home Fun Food TIP: Hoeked Doughnuts opent tijdelijk een winkel in deze stad

TIP: Hoeked Doughnuts opent tijdelijk een winkel in deze stad

Wij verlekkeren ons al op de 'Salted Caramel'.

Hoeked Doughnuts
Instagram: hoekeddoughnuts

Ben jij al die ijsjes van de laatste tijd even beu, maar heb je toch zin in iets zoets? Dan hebben wij een tip voor jou, want Hoeked Doughnuts heeft namelijk een pop-upwinkel geopend in Gent. Wij weten alvast waar we moeten zijn voor onze toekomstige vieruurtjes!

Hoeked Doughnuts hebben met hun vierkante lekkernijen ons hart veroverd. En laten we eerlijk zijn, met smaken zoals ‘Salted Caramel’ en ‘Black Cookie’ kon het ook bijna niet anders. Enige minpuntje? Hun donuts waren tot nu toe enkel maar in Antwerpen verkrijgbaar, maar hier komt nu tijdelijk verandering in. Yaaaay!

Get Hoeked

Gisteren hebben ze namelijk bekendgemaakt op hun Facebookpagina dat ze een pop-upwinkel in Gent geopend hebben. ‘Onze eerste pop-upshop in Gent! Place to be: Groentenmarkt 15!’, staat er in het bericht te lezen. Wil dit toevallig ook zeggen dat er binnenkort nog een tweede aankomt? Wij hopen alvast van wel!

Wie zin heeft in een donut kan dus nog tot en met 10 augustus terecht bij hun tijdelijke vestiging. Ook hier kan je net zoals in Antwerpen rustig in de shop zitten, maar je kan ook vragen om je donuts mee te nemen. Meteen eentje extra kopen voor morgenvroeg denken wij dan, toch?

Meer voor donut lovers:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.