Home Fun HOTSPOT: op deze plek opent het grootste waterpark van België

HOTSPOT: op deze plek opent het grootste waterpark van België

Meer dan 100 hindernissen? Yesssss!

waterpark
© Center Parcs

Waterratten, unite! Bij Center Parcs De Vossemeren kan je deze zomer genieten van het grootste waterpark van België. Een reusachtig drijvende stormbaan met meer dan 100 hindernissen? Yesssss!

Wie vandaag het domein van Center Parcs De Vossemeren in Lommel zou betreden, wordt wellicht meteen geconfronteerd met een reusachtig drijvend speeleiland. Het gloednieuwe waterpark is met een oppervlakte van 4.000 m2 het grootste van België en telt 100 hindernissen voor enthousiaste waterratten om te trotseren. Een grote pyramide waar je overheen moet klimmen, een sprong door de lucht vanaf de ‘blob’ of een grote schommel waarmee je over het water zwiert.

Mei tot september

Sta jij te popelen om in het water te gaan? Van mei tot en met september kan er op woensdagen en in het weekend geklommen en geklauterd worden. In het hoogseizoen (juli en augustus) is het waterpark elke dag geopend. Een ticketje kost € 11 per persoon. Ben je een koukleum? Dan huur je een wetsuit voor € 4. Reserveren doe je via de website van Het Waterskicentrum.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.