Home Fun Food HOTSPOT: dit roze café is helemaal Instagramproof

HOTSPOT: dit roze café is helemaal Instagramproof

Trommel je vriendinnen op en ga een dagje naar Eindhoven.

© Instagram @Thomaseindhoven
© Instagram @Thomaseindhoven

Heaven is a place on earth, en meer bepaald in café Thomas in Eindhoven. Je kan er genieten van heerlijke cocktails, lekkere gerechtjes, fancy high tea en dat allemaal in een ravissant roos kader!

We doen niets liever dan nieuwe plekjes ontdekken, als deze dan nog eens helemaal Instagramproof zijn dan is dat natuurlijk mooi meegenomen. Grand café Thomas in Eindhoven is daar zo eentje van. Je kan er na een dagje winkelen genieten van een koffietje, een heerlijk driegangenmenu binnenspelen, met vriendinnen een fancy high tea houden, met je partner nippen van huisgemaakte cocktails of een dansje placeren.

Thomas bestaat al ruim twintig jaar in de Nederlandse stad, maar kreeg onlangs een make-over waardoor de gasten nu in een prachtig roos decor baden. Foto’s die je hier neemt, passen ongetwijfeld perfect in je Instagramfeed. De zaak kan je vinden in Stratumseind 23 in Eindhoven, en is elke dag van de week open.

Amper een uurtje rijden

Trommel je vriendinnen bijeen voor een leuke uitstap naar Eindhoven. De stad ligt op amper een uurtje rijden van Antwerpen. Je kan er aan sightseeing doen, zalig shoppen en de dag afsluiten in Thomas. Your new best friend! Heb je bovendien een vriend of een lief dat zelf Thomas heet, dan krijgt ie volledig gratis een voor-, hoofd- en nagerecht.

View this post on Instagram

Coffee break ☕️

A post shared by Bo (@bokwast) on

View this post on Instagram

Having a Blair Waldorf moment🤣☕️

A post shared by Nikita (@nikitaloohuis) on

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.