Home Fun HUH?! Candice ‘Caroline Forbes’ King zal niet te zien zijn in ‘Legacies’

HUH?! Candice ‘Caroline Forbes’ King zal niet te zien zijn in ‘Legacies’

Julie Plec laat doorschemeren dat er wel degelijk een reden achter de afwezigheid zit...

Caroline Forbes

In de Verenigde Staten is ‘Legacies‘ van start gegaan, en wij tellen af tot het bij ons ook te zien zal zijn. Ondertussen weten we al dat we enkele oude bekenden zullen terugzien in de spin-off. Maar één belangrijk gezicht zal sowieso al ontbreken. Candice King is namelijk niet te zien in de serie. Huh?!

Trouwe kijkers van ‘The Vampire Diaries‘ herinneren zich misschien nog hoe de serie afliep. Zo niet, geen zorgen, wij frissen even snel je geheugen op! In de allerlaatste aflevering zagen we dat Stefan Salvatore zichzelf opofferde om de stad én het leven van zijn broer te redden. Met als gevolg dat Caroline Forbes de liefde van haar leven verloor.

Josie en Lizzie

Dat verlies zorgde er wel voor dat ze een moeder kon zijn voor Josie en Lizzie, de tweeling van Alaric Saltzman en overleden Josette Laughlin, die Caroline maanden gedragen heeft. Samen met Alaric vervulde ze Stefans laatste wens en richtte ze een kostschool voor begaafde kinderen op. In ‘The Originals‘ zagen we haar ook terug en werd ze door Klaus zelfs nog de directrice van de school genoemd, dat was twee jaar voor ‘Legacies’.

Toch zal Candice King niet te zien zijn in de nieuwe spin-off, en het is niet heel duidelijk waarom. Ze was zo’n goede moeder voor Lizzie en Josie, dus waarom is ze er dan niet bij tijdens hun moeilijkste tienerjaren? Dat vragen veel fans zich af.

Mysterie ontrafelen

Er zit wel degelijk een reden achter de afwezigheid, of dat laat uitvoerend producent Julie Plec toch blijken. Volgens haar zal de naam Caroline Forbes vaak vallen en zal ook haar afwezigheid besproken worden. In een interview met Hollywood Life vertelde ze er meer over. ‘Er hangt een mysterie op lange termijn aan vast dat zich traag zal ontrafelen.’ We zullen Caroline dus nog lang niet (of misschien zelfs nooit) terugzien!

Die afwezigheid zal vooral invloed hebben op Lizzie. Jenny Boyd, de actrice die het personage speelt, vertelde namelijk het volgende aan Comicbook: ‘Volgens mij is dat een belangrijke reden voor haar gedrag. Ze wilde dat ze een moederfiguur had om haar te helpen, vragen aan te stellen, haar te steunen, en ze ervaart echt dat gemis.’

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.