Home Fun HUH: deze acteur speelde de gemaskerde schutter in ‘Riverdale’

HUH: deze acteur speelde de gemaskerde schutter in ‘Riverdale’

Daar zijn we nog niets wijzer uit geworden...

Foto: The CW

Heel wat geruchten doen de ronde over wie de gemaskerde man (of vrouw) uit ‘Riverdale‘ is. Nu hebben oplettende fans ontdekt welke acteur de schutter in de seizoensfinale speelde. Al vinden we niet dat hij daarop lijkt…

IMDb

De vraag die wij ons allemaal al maanden stellen: wie is de gemaskerde man die Fred Andrews neerschoot en Miss Grundy wurgde? Sommige fans verdenken de mama van Archie, andere verdenken de papa van Betty, maar nu blijkt dat de aanvaller op het einde van het eerste seizoen geen bekend gezicht is. Op IMDb staat namelijk de naam van de acteur die de ‘Gunman‘, dus de schutter speelt. En dat is de Canadese acteur Jay Clift!

Body double

Jammer genoeg was hij waarschijnlijk maar de body double op het einde van het eerste seizoen. De schutter die we in het tweede seizoen zien, heeft namelijk groene ogen met veel rimpeltjes eromheen, en Jay Clift ziet er veel jonger uit en heeft bruine ogen.

We weten nu nog niet wie de moordenaar is in het tweede seizoen, dus dat kan nog steeds een bekend gezicht zijn. Daarbij zijn de makers zo slim geweest om niet vrij te geven welke acteur die rol speelt, zoals met Jay Clift, dusss, we zijn nog niets wijzer geworden. Geduldig afwachten is de boodschap!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.