Home Fun HUH: is Alice Cooper niet de echte mama van Betty in ‘Riverdale’?

HUH: is Alice Cooper niet de echte mama van Betty in ‘Riverdale’?

Riverdale
Foto: Riverdale Wikia

Er doen heel wat geruchten de ronde over wie the black hood in ‘Riverdale‘ nu eigenlijk is. Ondertussen verschenen er al drie theorieën, maar tot nu toe zijn er voor niemand harde bewijzen. Nu zou er volgens een Reddit-gebruiker nog iemand anders de mogelijke gemaskerde ‘man’ kunnen zijn.

Het is nog even geduldig afwachten tot we eindelijk weten wie Betty Cooper constant lastig valt met enge telefoontjes. Gelukkig kunnen we ons zoet houden met tal van fantheorieën die een voor een wel logisch klinken. Sommigen verdenken sheriff Tom Keller, anderen verdenken de papa van Betty, Hal Cooper, en een derde theorie is dat Betty’s broer Chic Cooper de gemaskerde man is.

Penny Peabody

Nu heeft een Reddit-gebruiker nog een vierde theorie over wie the black hood zou kunnen zijn. En dit keer wordt er een vrouw verdacht. De fan denkt namelijk dat Penny Peabody, de advocate die we in de tweede aflevering van het nieuwe seizoen te zien kregen, de dader is. Waarom? Daar schuilt een hele redenering achter.

[2×07] – #riverdale #season2 #episode7 #pennypeabody

A post shared by We Love Riverdale (@wholovesriverdale) on

Volgens de gebruiker zou de blondine namelijk de biologische moeder zijn van Betty Cooper en daarom dus zo obsessed zijn met haar. Volgens de theorie zou Alice Cooper de halfzus zijn van Penny en zou de advocate Betty als baby afgestaan hebben aan Alice, omdat ze er zelf niet voor kon zorgen. Nu zou ze spijt gekregen hebben van die keuze en uit zijn op wraak. Daarbij wil ze ook bewijzen dat de North evenveel zondaars en gekken heeft als de Southside.

Het kan natuurlijk kloppen, want Penny lijkt héél erg op Betty, maar dan zijn er toch enkele zaken waarbij wij ons vragen stellen. De gemaskerde ‘man’ ziet er nu niet bepaald uit als een jonge, blonde, magere vrouw. Tenzij Penny iemand heeft ingehuurd, natuurlijk? En waarom zou ze wraak willen nemen als ze Betty zelf heeft afgestaan?

Gelukkig moeten we volgens KJ Apa en Madelaine Petsch niet lang meer wachten op een antwoord. In een interview vertelden de twee ‘Riverdale‘-acteurs dat het nog maar enkele afleveringen geduldig afwachten is voor we de identiteit van the black hood te weten krijgen. Yasss!

Zevende aflevering

Volgens de trailer zien we Penny Peabody weer in de volgende aflevering van ‘Riverdale’. We can’t wait! Jammer genoeg moeten we nóg een week extra wachten op de zevende episode.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.