Home Fun YASSS: Instagram komt alweer met een ‘nieuwe’ functie

YASSS: Instagram komt alweer met een ‘nieuwe’ functie

Onze favoriete app is zonet nóg leuker geworden!

Instagram
Unsplash

Je hebt het misschien al gezien, maar misschien ook niet. Instagram heeft namelijk een nieuwe update die ervoor zorgt dat je ook gifs kan sturen in privéberichten. Onze favoriete app is zonet nóg leuker geworden!

Het is misschien geen gloednieuwe functie, aangezien het op Messenger al een lange tijd kan, maar je kan nu ook op Instagram gifs sturen! Heel handig, want veel mensen sturen tegenwoordig ook privéberichten via Instagram. Onze sociale-mediaverslaving is dus zonet nog leuker geworden.

Knop ‘willekeurig’

Net zoals bij Messenger typ je een willekeurig woord zoals ‘lol’ of ‘love’ in en kies je het allerleukste gifje uit. Maar! Instagram voegde een extraatje aan de functie toe die chatten nog leuker maakt. Naast de resultaten van je zoekterm krijg je namelijk ook een knop ‘willekeurig’. Met andere woorden: Instagram kiest een gif voor jou op basis van wat je invoert. Gedaan met keuzestress!

De nieuwe update is zowel beschikbaar voor Apple als Android. Je ziet de knop als je een privébericht naar iemand stuurt. Als jij de knop gif nog niet ziet, moet je gewoon de update installeren!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.