Home Fun Instagram laat je binnenkort zien hoe vaak je de app écht gebruikt

Instagram laat je binnenkort zien hoe vaak je de app écht gebruikt

Instagram

Stiekem zijn we een beetje verslaafd aan Instagram, maar in welke mate willen we liever niet weten. Toch lanceert de applicatie nu een soort van dashboard waarmee je kan zien hoe vaak je de app nu net gebruikt. Wij zijn hier echt niet klaar voor!

Je zit door je Instagramfeed te scrollen, legt je gsm neer en enkele seconden later heb je hem opnieuw vast. Komt dit je herkenbaar voor? Dan ga je misschien niet zo héél blij zijn met de nieuwste functie van de app. Zowel Instagram als Facebook lanceren namelijk een featurewaarmee je kan ontdekken hoe vaak je applicaties precies gebruikt.

Your activity

De functies kregen de naam ‘your time on Facebook’ en ‘your activity’ met zich mee. Wie meer wil ontdekken, moet gewoon op het menu klikken. Vervolgens toont een dashboard je hoe vaak je de applicatie nu precies gebruikt. Ben je echt verslaafd? Dan kan je hier meteen ook je push notifications uitschakelen voor een bepaalde periode.

Momenteel zijn de functies nog niet beschikbaar bij ons, maar normaal zullen ze in de komende weken beschikbaar worden. Wij beginnen in afwachting alvast een beetje met afkicken!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.