Home Fun WOW: eerste Vlaamse Instagramreeks ‘Instaverliefd’ komt eraan!

WOW: eerste Vlaamse Instagramreeks ‘Instaverliefd’ komt eraan!

Met Ketnet-wrapster Sarah en D5R-acteur Thijs in de hoofdrol.

© William Iven via Unsplash
© William Iven via Unsplash

Ben jij, net als wij, enthousiast bij het lezen van de titel alleen al? En dan heb je nog niet gehoord welke acteurs de hoofdrollen zullen vertolken in ‘Instaverliefd’, de eerste Vlaamse Instagramserie! Vanaf 19 maart kan je het resultaat bewonderen in – jawel – jouw Instastories.

Productiehuis Eyeworks, onder meer bekend van de recente film ‘Niet schieten’ en de Eén-serie ‘Eigen kweek’, zorgt voor een primeur in Vlaanderen. Vanaf 19 maart kan jij genieten van de eerste Vlaamse Instagramserie. What?! Voor wie het al in Keulen hoort donderen: op Instagram bestaat er de optie om video’s te delen. Steeds meer mensen ontdekken deze functie en de mogelijkheden ervan. Zo ook Eyeworks met ‘Instaverliefd’.

Mee op de Insta-kar

Niet zo’n gek idee, als je ‘t ons vraagt. Zowat alle jongeren beschikken over een Instagramaccount en steeds vaker laten ze de televisie links liggen om Netflixseries en YouTubefilmpjes online te bingewatchen. Of ze zitten aan hun smartphone gekluisterd en swipen fanatiek doorheen alle Instastories. Productiehuis Eyeworks springt mee op de Insta-kar en ziet er het perfecte platform in om de jeugd te bereiken.

Ware liefde

‘Instaverliefd’ vertelt het verhaal van 4 tieners die de hoop in de liefde even verliezen. Daarom dagen ze elkaar uit om te kijken wie er online de meeste dates weet te scoren. Sommige afspraakjes leveren extra bonuspunten op en andere types zorgen juist voor minpunten. Ze nemen je mee in de eigenaardige wedstrijd, maar het uiteindelijke resultaat kan je al raden, niet? Inderdaad, de ware liefde.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bekende gezichten

Voor de hoofdrollen wist het productiehuis enkele knappe koppen te strikken. Zo speelt Ketnet-wrapster Sarah Mouhamou mee, samen met Naomi Janssens die je wellicht al aan het werk zag in ‘Campus 12‘. Ook acteur Thijs Antonneau uit ‘D5R’ en YouTuber Rayan ‘UnaGize’ Aghassaiy zie je binnenkort in jouw Instastories voorbij komen.

Oef, je hoeft helemaal niet lang te wachten op ‘Instaverliefd’. De serie komt namelijk op 19 maart al uit en kan je vanaf dan volgen via Instastories en op Instagram TV.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.